Bebe-mic participa la Baby Expo cu o colectie inovativa de scaune auto pentru copii

Kreis Design, unul din cele mai importanti distribuitori de articole pentru copii de calitate superioara prin magazinul online Bebe-mic.ro, participa la editia din aceasta toamna a expozitiei Baby Expo si promite multe noutati si suprize pentru parinti. Printre produsele vedeta din aceasta toamna se numara colectia de scaune auto pentru copii rezistente, sigure si cu un design deosebit.

Atentia echipei Bebe-mic a fost intotdeauna orientata in primul rand spre siguranta si confortul copiilor. Bebe-mic ofera o gama exclusiva de  scaune auto de copii care ofera un maxim de protectie si confort in orice situatie.Elegante, dar si usor de folosit si instalat,  scaunele sunt destinate bebelusilor sau copiilor mai mari si pot fi testate la expozitia Baby Expo.

Baby Expo va avea loc la Sala Polivalenta, in Bucuresti, intre 26 si 29 Septembrie 2013. Viitorii parinti, parintii si bunicii sunt asteptati la expozitie in fiecare zi intre 10:00 si 19:00 si duminica intre 10:00 si 16:00. Reprezentantii Kreis Design va asteapta la standul B37 pentru a va prezenta noua gama de produse si a va face o demonstratie live pentru orice scaun de masina pentru bebe si pentru diverse produsele si accesorii destinate copiilor intre 0 si 12 ani. Printre marcile comercializate de Kreis Design se numara BRITAX RÖMER, NANIA, Osann, ABC-Design ,Rotho Babydesign sau Wallaboo BV.

Bebe-mic vine cu mai mult decat produse inovative si sigure. Fiecare client beneficiaza de suport tehnic pentru montare si instalare, garantie intre 6 luni si 24 de luni si service dupa vanzarea produselor. Fiecare parinte poate primi sfaturi de la specialisti pentru a alege produsele care i se potrivesc.  In plus, pentru comenzile care depasesc 400 de lei, transportul este gratuit. Ai si suficient timp sa te razgandesti, Bebe-mic iti acorda un drept de retur de pana la 10 zile de la primirea produsului. Daca ai achizitionat un scaun auto de copii  si nu se potriveste copilului tau sau stilului tau de viata, il poti returna fara nici o problema.

 

Baby Expo va avea loc la Sala Polivalenta in Bucuresti, intre 26-29 Septembrie 2013.
Zilnic intre 10-19.
Duminica intre 10-16
Standul nostru este B37.
http://www.babyexpo.ro/b/index.php?op=fisa_expozant&id_expozant=350

Despre Kreis Design

Cu peste 9 ani de activitate, Kreis Design este unul din importantii distribuitori de articole pentru copii sigure si de calitate precum: scaune auto pentru copii, carucioare, paturi pliante, accesorii sau scaune de luat masa. Prezente in magazinele de specialitate, hypermarketuri sau farmacii, produsele Kreis Design sunt caracterizate prin calitate, confort si siguranta. 

Powered by SEO monitor