Avantajele utilizarii unui pat medical pentru persoanele imobilizate

Patul medical (pat spital) este un echipament de foarte mare insemnatate pentru persoanele care, din diferite motive, nu se pot deplasa, temporar sau permanent. Patul medical este un dispozitiv ortopedic care poate fi folosit atat in unitatile sanitare, cat si la domiciliul pacientului. Acesta este foarte important in procesul de recuperare si de ingrijire a pacientului, avand ca functii principale pozitionarea in diferite unghiuri, facilitand astfel realizarea diferitelor activitati precum, hranit, citit, barbierit, ras si altele. Activitatile zilnice devin foarte usor de realizat prin folosirea patului medical. Dotarile moderne de care dispune patul medical sunt utile pentru tratarea anumitor afectiuni si pentru a asigura confortul pacientului, ingrijirea acestuia putand fi astfel realizata mult mai usor.



Modelele mecanice de pat medical (vezi aici) se pot manevra prin actionarea unor manete aflate la picoarele pacientului, manevrarea facandu-se de catre persoanele care ingrijesc pacientul. La modelele electrice comenzile sunt mai usor de realizat, prin intermediul unei telecomenzi sau panou, putandu-se realiza chiar si de pacient, nefiind necesara interventia unei alte persoane. Ambele variante sunt prevazute cu bare laterale care asigura protectia pacientului in timpul somnului. Patul electric este foarte important in recuperarea si ingrijirea persoanelor care au suferit paralizii totale sau partiale. Acesta este foarte confortabil, crescand considerabil gradul de siguranta si independenta a pacietului imobilizat. Pe langa toate aceste avantaje patul medical are un aspect placut si este dotat cu roti si frane, pozitia patului sau mutarea acestuia se poate realiza foarte usor.



Patul medical are multiple avantaje precum imbunatatirea circulatiei sangelui, activitatea renala, reduce calcifierea articulatiilor, spasmele musculare si riscul de aparitie a escarelor, bataturilor si vanatailor aparute din cauza imobilizarii prelungite la pat. Patul medical mentine starea de sanatate a pacientului, fiind de un real folos persoanelor imobilizate la pat temporar sau permanent. Optional, patul medical poate fi achizitionat impreuna cu o saltea medicala, care sa sporeasca confortul utilizatorilor. Patul medical impreuna cu salteaua ortopedica ajuta foarte mult in procesul de ingrijire si recuperare a pacientului, facilitand operatiuni precum kinetoterapia sau alte exercitii care sa ajute la recuperarea fizica a persoanei imobilizate.



Pentru a asigura o recuperare cat mai rapida si o ingrijire adecvata persoanelor care, cauza unor afectiuni locomotorii, sunt nevoite sa stea o perioada lunga de timp in pat, este necesar sa apelam la aceste tipuri de dispozitive ortopedice, menite sa le usureze viata si sa le asigure independenta si siguranta in realizarea activitatilor de zi cu zi. Persoanele cu dizabilitati permanente pot folosi aceste dispozitive ortopedice, precum patul medical si salteaua medicala, pentru cresterea calitatii vietii.



Daca doriti sa achizitionati astfel de produse, firma Toda International va pune la dispozitie o gama variata si moderna de dispozitive ortopedice, destinate persoanelor cu dizabilitati locomotorii, temporare sau permanente, de calitate si realizate la cele mai inalte standarde. Produsele noastre au u raport calitate-pret foarte bun si sunt usor de utilizat si de intretinut. Puteti gasi in magazinul nostru si alte produse pentru ingrijirea la domiciliu, precum inaltatoare wc, comode wc, scaune de baie.  Pentru informatii suplimentare puteti vizita magazinul nostru online http://www.echipamenteortopedice.ro/ sau ne puteti gasi la adresa din Bucuresti, Str. Dumitru Zosima nr. 93, Sector 1, cod postal 011535. Numerele de telefon la care puteti suna daca doriti sa aflati alte detalii despre produsele noastre sunt:  0733.691.472 / 0722.556.364 / 021.528.03.98 / 021.528.03.99.



       



       



       



 



 



 



 

pat medical pat spital pat medical electric dispozitive ortopedice echipamente ortopedice