AutoDel, dealer de autoturisme rulate care va poate fi solutia pentru urmatoarea achizitie auto

AutoDel aduce in atentia publicului o gama vasta de autoturisme rulate. Acestea pot fi achizitionate direct din showroom sau pe baza de comanda.

Cum puteti gasi si comanda masina dorita

AutoDel detine un generos parc auto si showroom atat in Suceava, cat si la Bucuresti. Aici masinile pregatite spre vanzare trec prin etape de reconditionare, de verificare amanuntita, din punct de vedere tehnic si estetic. Ulterior, sunt puse la dispozitie inclusiv pentru un test drive, gratuit, pentru cei care nu sunt decisi asupra modelului dorit sau cauta sa faca o achizitie auto stiind deja ce cauta.

AutoDel s-a facut remarcat pe aceasta nisa nu doar prin atentia oferita detaliilor, ci si prin faptul ca este customer oriented. Preocuparea este de a gasi ceva potrivit pentru fiecare nevoie, caci orice autoturism achizitionat sau autoutilitare second hand cautate au un scop precis pentru care sunt alese.

Solutii smart

Pentru ca atunci cand cineva este interesat de o noua achizitie auto de regula exista un context ce impune conditii, cei de la AutoDel s-au gandit la solutii smart cu care sa se adreseze publicului. Astfel, aici vor gasi cei interesati posibilitatea de achizitie auto prin leasing, inclusiv vanzarea unui autoturism chiar daca exista leasing inca valabil pentru acesta.

Puteti, in acelasi loc, sa faceti un schimb auto convenabil, in sensul in care pentru autoturismul detinut puteti obtine o evaluare pe loc. Noua achizitie vine asadar cu baza finantarii, obtinuta mai intai prin vanzarea a ceea ce detineti deja.

Totodata, daca va doriti anumita marca si un anumit model auto ce nu exista in unul din cele doua locatii AutoDel puteti solicita masina la comanda. In cadrul paginii oficiale exista un filtru activ pus la dispozitie pentru public. Astfel, cei interesati solicita cele dorite si echipa AutoDel vine in sprijin.

Calitatea serviciilor in ceea ce priveste vanzarea de autoturisme rulate a facut ca AutoDel sa fie recunoscut drept dealer auto cu nume de reper al nisei. Descoperiti aici si reprezentanta Hyundai, achizitionati masina mult visata, din randul celor economy class sau chiar cele moderne, de actualitate, electrice sau hibride.

Contact:

E-MAIL: contact@autodel.ro

SUCEAVA: 0374 006 007 

BUCURESTI: 0759 888 788

autodelrulate.ro