Au început înscrierile pentru noua sesiune de Curs NLP Practitioner organizat de NLP Discovery

NLP Discovery organizează în perioada 05 – 12 mai 2018 o nouă sesiune de Curs Intensiv NLP Practitioner, acreditat de către The American Board of Hypnotherapy and NLP și  Time Line Therapy ™ Association.

Cursul Intensiv NLP Practitioner organizat de NLP Discovery este singurul curs NLP din România în cadrul căruia se acordă certificare internatională Time Line Therapy™.

NLP-ul sau Programarea Neuro Lingvistică este studiul excelenței umane și totodată tehnica prin care putem evolua pe plan personal și profesional. Cursul NLP Practitioner te ajută să fii în controlul propriului mod de gândire, al comportamentului și implicit al rezultatelor pe care le obții. Vei invăța să deții controlul vieții tale personale și profesionale, devenind o persoană de încredere, respectată și influentă în comunitatea în care trăiesti.

De ce să particip la curs NLP Practitioner?

Absolvenții NLP Practitioner în cadrul NLP Discovery obțin certificare internațională în practica și aplicarea tehnicilor avansate NLP și Time Line Therapy™. Ca NLP Practitioner, în doar 8 zile, poți începe o nouă carieră în domeniul Coaching (Personal, Business, Life Coach), terapeut Time Line Therapy™ sau să îți folosești noile abilități la locul de muncă existent, în domenii ca management, vânzări, educație sau sport, pentru a crește seminificativ performanța.

Ce invățăm în cadrul cursului NLP Practitioner?

Pe parcursul cursului Intensiv NLP Practitioner vei invăța:

  • Să obții acordul și să te conectezi instantaneu cu orice persoană. Să recunoști gândurile altora doar urmărind mișcarea ochilor lor.
  • Despre tonalitate, limbajul corpului, cuvinte specifice și cum acestea influențează.
  • Să devii în controlui propriei stări, astfel încât să îți poți atinge obiectivele.
  • Să îți rezolvi conflictele interioare, astfel încât viața ta să devină armonioasă.
  • Să îți folosești cele 5 simțuri pentru a crea sau modifica reprezentarea ta internă asupra lumii.
  • Despre cei 9 pași și cum să îi faci pentru ca să te asiguri că obții un anume rezultat.
  • Tehnici NLP care te vor ajuta să te sincronizezi cu partenerul, pentru o relație de cuplu sănătoasă și fericită.
  • Cum să folosești strategii, ancore și tipare lingvistice pentru a avea success în plan personal
  • Cum să folosești strategii, ancore și tipare lingvistice pentru a crește performanța în business, vânzări, educație, sport și -sanatate.
  • Procesul Time Line Therapy™ bazat pe NLP și hipnoză, cel cel mai eficient proces în eliminarea stărilor de anxietate, stres, panică, diferite fobii, traume și depresie..
  • Ecologia NLP sau studiul consecințelor astfel încât toate acțiunile tale vor aduce beneficii atât ție personal, cât și familiei, prietenilor și tuturor celor din jur.
  •  

Cursul Intensiv NLP Practitioner este susținut de Gina Veverită Master Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy™, Hipnoterapie și Coaching. Gina Veverită este unul dintre puținii traineri NLP din România și Europa care pe lângă certificările The American Board of Hypnotherapy and NLP, beneficiază de acreditare Time Line Therapy™ în cadrul școlii Tad James USA, creatorul procesului Time Line Therapy™.

Mai multe detalii și informații despre înscrieri pe pagina dedicata Curs NLP Practitioner.

NLP Discovery

Gina Veverită – Master Trainer de NLP, Trainer Time Line Therapy™, Hipnoterapie și Coaching

Tel: +40 744 619 183

https://nlpdiscovery.ro
dezvoltare personala curs nlp coaching hipnoza