Artemis va invita in paradisul senzatiilor, in clubul exclusivist de masaj erotic!

Salonul de masaj erotic din Bucuresti Artemis pune la dispozitia doritorilor un spatiu impecabil, intim si unde sunt respectate toate masurile stricte in ceea ce priveste igiena si extra masurile de precautie pentru a preveni raspandirea coronavirusului.

Pentru doritorii de a incerca un masaj desavarsit Artemis este o recomandare. Programul este flexibil, iar cei care trec pragul acestui salon pot fi deopotriva bucuresteni, turisti din intreaga tara sau chiar si straini – personalul poate stabili detaliile programarii conversand in limba engleza.

Tipuri diverse de masaje

Ca si pana acum, cei care isi doresc sa traiasca experienta unui masaj erotic Bucuresti pot ajunge la Artemis, cu programare facuta in prealabil. Vor putea selecta din lunga lista de optiuni de aici, de la masajul VIP la cel Artemis, cu dus asistat, cu doua, trei maseuze etc.

Diversitatea de tipuri de masaje va fi multumitoare chiar si pentru cele mai exigente gusturi. Doritorii pot opta pentru ca sedinta de masaj sa fie cea clasica, de 60 de minute, prelungita – cu durata de 90 de minute. Aceasta se poate desfasura la salon sau la hotel. Totodata programarea facuta implica si decizia legata de maseuza. Acestea sunt experimentate in arta masajului, sunt instruite pentru a aplica profesionist tehnici de masaj complexe.

Conditii de lux

Cei care trec pragul salonului Artemis – cu pagina oficiala masajclub.ro – stiu deja ca aici vorbim despre conditii de lux. Fie incepatori si neexperimentati, cei care nu au avut parte niciodata de experienta masajelor adult, fie cei care sunt deja trecuti de primii fiori ai acestei povesti, salonul Artemis isi propune sa ofere servicii de top.

Locatia este una generoasa, vorbim despre intimitate, despre salon de lux, curat, impecabil, unde maseuzele sunt pe masura – arata exceptional, maseaza viguros si tin cont de toate regulile de igiena. Mai ales in acest context actual, exista un protocol complex de masuri anti-covid, respectat ca la carte.

Masajele adult, erotice, sunt menite da aduca bucurie, eliberare, sa detensioneze, sa fie o experienta a simturilor trezite. Conteaza insa unde aveti parte de masaj si cine va delecteaza in aceasta sesiune. Artemis aduce aceasta poveste la rang de servicii de top!

Contact

0727 861 111

0732 855 488

contact@masajclub.ro

Strada General Constantin Coanda 13, Sector 1, Bucuresti, Reper: Piata Victoriei

Programul este adaptat reglementarilor actuale. 

masaj erotic salon masaj erotic salon masaj erotic bucuresti artemis masaj