Artemis, salonul exclusivist pentru cei interesati de experienta masajului senzual

Pentru cei interesati sa se bucure de o ora de masaj senzual, salonul Artemis este o recomandare. Salonul este deschis atat pentru turisti, cei care ajung in capitala cu diferite scopuri, cat si pentru cei straini. Echipa bine pregatita poate oferi aceleasi servicii de calitate si celor straini, conversatiile in limba engleza neimpunand probleme.

Salonul Artemis a fost de la bun inceput un altfel de concept pentru aceasta nisa. Este vorba de inalta confidentialitate si intimitate, ca repere principale pentru salon. Cei care trec pragul acestuia au parte de o experienta desavarsita, de servicii de calitate, completate de rasfat: maseuze bine instruite, mini bar gratuit, printre altele.

Masaje diverse

Artemis masaj este unul dintre cele mai cunoscute tipuri de servicii de profil. Este asa zisul masajul casei. Aparte de acesta, maseuzele sunt instruite incat sa poata face fata solicitatiilor dintre cele mai pretentioase. De la cele nude la cele topless, masajul cu doua sau trei maseuze, Artemis isi rasfata clientii cu varietate de masaje. Aceste au loc atat la salon sau posibil de solicitat pentru a avea loc intr-o camera de hotel. De asemenea, daca sedinta clasica de masaj dureaza o ora, exista posibilitatea de a cere extra timp, pana la o ora si jumatate.

Din lista de masaje nu lipseste nici cel in care este utilizat ulei special de masaj, ce contribuie in aromaterapie si are proprietati terapeutice cunoscute. La toate acestea se adauga de asemenea si masajul dedicat cuplurilor.

Masajul pentru el si ea

Lista de servicii Artemis este mai generoasa in special pentru publicul masculin, dar nu exclude nici pe cel feminin. Un masaj special se refera la cel pentru cuplu, ce cunoaste diversitate de asemenea. Cuplul poate alege dupa preferinte si numarul de maseuze.

Un astfel de masaj este dovada clara ca salonul Artemis este departe de clasic si de plictisitor. Este o altfel de abordare, mai complexa, ce pune pe cei doi fata in fata cu propriile limite, placeri si fantezii. Este de altfel unul din serviciile speciale, pentru ca lanseaza o provocare duala, atat in ceea ce priveste pe el, cat si pe ea.

Maseuze

Maseuzele de la Artemis sunt instruite pentru a sti sa aplice toate tehnicile de masaj aferente fiecarui tip. Un aspect crucial se refera la faptul ca maseuzele trebuie sa impresioneze prin aspectul fizic, sa fie o prezenta impecabila. De aceea, echipa Artemis este compusa din fete cu siluete bine lucrate, femei ce pot starni de la prima vedere un impact.

Pentru ca Artemis lucreaza cu transparenta, pune la dispozitie si o galerie foto generoasa, in cadrul careia se pot vizualiza toate maseuzele, alegand in consecinta. Galeria este usor de accesat aici.

Programari

Pentru cei interesati de orice tip de masaj pus la dispozitie in cadrul salonului Artemis este necesara o programare in prealabil. In acest sens, in cadrul paginii oficiale sunt regasite toate detaliile de interes.

Lista de preturi de asemenea afisata, astfel incat doritorii sa aleaga in consecinta, in functie de buget.

 

artemis masaj masaj club salon artemis masaj erotic