Artemis Masaj, salonul de masaj unde vei trai o experienta de neuitat

Artemis Masaj, salon de masaj erotic din capitala, pune la dispozitia celor interesati o lista lunga de tipuri de masaj. Salonul se distinge prin exclusivitate si confidentialitate, oferite celor care solicita astfel de servicii. Aici se vor regasi tipuri de masaj aparte, iar experienta devine una de neuitat datorita atentiei la detalii.

Masajclub are reputatia unui salon exclusivist si pentru ca modelele sunt impresionant de atractive si bine pregatite. Acestea sunt selectate in primul rand in functie de aspectul fizic. La Artemis modelele sunt zeite, cu trup bine lucrat. Au silueta de model, dar in loc sa defileze sunt master in arta masajului. Nu unul oarecare, ci masaje cu tehnici complexe, variate.

Tipuri de masaj de la Artemis

Pentru cei care nu au mai incercat nimic din ce inseamna masajele erotice sunt recomandate cele nud sau topless. In schimb, pentru barbatii mai indrazneti si curiosi, cei care au mai experimentat astfel de masaje sunt recomandate cele realizate de 2 sau 3 maseuze spre exemplu. Asta inseamna si mai mult rasfat, mai multa atentie acordata barbatului in cautare de a-si implini anumite fantezii.

Masajele erotice ce se pot realiza in cadrul salonului Artemis sunt detaliate si in cadrul paginii online, acolo unde de altfel sunt insiruite si preturile. Despre masajul VIP cei interesati vor primi detalieri la cerere.

Un alt aspect inedit la Artemis se refera si la posibilitatea de a solicita ca masajul sa se desfasoare nu in salon, ci in camera de hotel. Si in acest caz vor fi disponibile aceleasi tipuri de masaje, tarifate insa diferit. Pentru cei care opteaza pentru masajul realizat la salon trebuie spus ca se va desfasura in deplina intimitate, cu mini bar gratuit, in camere separate. Pot fi solicitate si prelungiri, sesiuni ce dureaza pana la 90 de minute.

Artemis si-a propus sa fie pentru toti cei interesati un loc in care fantezia este o realitate, in care rasfatul unui barbat inseamna atentie totala venita din partea unei femei superbe. Masajul, cu multiplele sale efecte benefice, este o recomandare in orice zi. Pentru programari, doritorii pot consulta pagina online masajclub.ro.