Aparate de masura de inalta tehnologie, doar la Ronexprim

De-a lungul a celor peste 25 ani de experienta in domeniu, Ronexprim a oferit si continua sa ofere specialistilor din domeniile tehnologice cea mai moderna si mai eficienta gama de aparate de masura si control, precum si cele mai bune servicii de consultanta, impreuna cu garantii extinse (de la 2 ani la garantia pe viata) pentru toate aparatele de masura si de laborator pe care le comercializeaza.

Iata cele mai cautate aparate de masura pe care le poti gasi la Ronexprim:

1. Multimetre digitale Fluke - aparate de masura avansate ce masoara cei mai importanti parametri ai curentului electric si nu numai:

- frecventa

- capacitatea

- contuinuitatea

- testarea tranzistorilor.

In plus, aplicatia Fluke Connect permite trimiterea rapida a datelor masurate si a rezultatelor catre ceilalti colegi pentru rezolvarea prompta a oricarei defectiuni, precum si salvarea si partajarea masuratorilor catre mai multe smartphone-uri din echipa tehnica.

Camerele de termoviziune Fluke  

Camerele de termoviziune Fluke sunt aparate de masura care ofera cele mai precise masuratori, datorita unor lentile de 180° cu care poti studia si vizualiza perfect imaginea in infrarosu. Camerele de termoviziune Fluke beneficiaza de optiunea SuperResolution, cu ajutorul careia se pot obtine imagini de o calitate net superioara altor modele de pe piata. Alte avantaje ale acestor aparate de masura:

- focalizare avansata – manuala sau digitala, in functie de preferinte si nevoi.

- touchscreen de 5.7 inch – ce permite navigarea, capturarea si analizarea mai rapida a imaginii

- aplicatia Fluke Connect – pentru a transfera rapid si sigur rezultatele masuratorilor catre smartphone-urile colegilor din echipa tehnica, pentru o coordonare mai eficienta si interventii mai prompte (peste 20 de dispozitive se pot conecta la aplicatia Fluke Connect)

Analizoarele de energie Fluke – aparate de masura ideale pentru profesionistii din domeniul electric si electronic, fiind de un real ajutor in evaluarea functionalitatii aparaturii in parametrii normali. Analizoarele de energie de la Fluke sunt aparate de masura ce nu trebuie sa lipseasca din dotarile niciunui specialist, datorita rapiditatii cu care se obtin informatiile necesare, precum si a functiilor moderne:

- afisaj mare, LCD, cu luminozitate reglabila

- spatiu de stocare interna mare – de la 8 la 32 Gb

- afisare sub forma de unda, tabele, grafice etc.

- interfete USB si sincronizare USB.

Osciloscoape digitale 

Aceste aparate de masura permit masurarea semnalelor de tensiune electrica cu variatie (frecventa) constanta sau, simultan, a mai multor semnale de tensiune ce evolueaza. Pe langa capacitatea de a memora date, analiza matematica a semnalelor, tiparirea optionala a lor si salvarea lor prin memorare in format digital, osciloscoapele digitale sunt aparate de masura care beneficiaza de diverse modalitati de reglare si moderare, printre care:

- modul de declansare trigger

- amplificarea semnalelor de intrare si reglarea punctului lor de zero

- tipul de grafic: t-y sau x-y

- intensitatea luminoasa a punctului luminos (spot).

Ronexprim este o prezenta de mare impact si notorietate pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, inca din anul 1991. De atunci, gama de produse oferite s-a extins progresiv, pentru a satisface cerintele pietei, pastrand insa nota definitorie a domeniilor principale pe care activeaza.

aparate de masura instrumente de masura ronexprim