AmNascutAcolo.ro se relansează, cu o imagine fresh și noi funcționalități! Marcam momentul cu un concurs de excepție dedicat mămicilor!

Dragi mămici, viitoare mămici și parteneri AmNascutAcolo.ro,

Începând cu luna August 2021, site-ul și comunitatea AmNascutAcolo.ro vor fi administrate de o noua echipa entuziasta și dornica să continue și să extindă activitatea importanta a acestei platforme, inițiate de Roxana-Andreea Rusu, fondatoarea proiectului, în 2011.


Loredana-Ionela Dumitrescu, mămică și graviduta, cu experiență în Marketing Digital, alaturi de echipa pe care a coordonat-o pentru diferite proiecte în ultimii ani, își va asuma responsabilitatea, ca atât site-ul, cât și întreagă comunitate Facebook AmNascutAcolo, să fie modernizate și constant îmbunătățite, pentru a continua să ofere un conținut util și valoros mămicilor și viitoarelor mămici din întreagă tara și poate chiar de peste granițe.


Noua echipa vă primi în continuare suportul fondatoarei site-ului AmNascutAcolo.ro, la fel și comunitatea de mămici și gravide, prin intermediul rubricii “Sfatul Specialistului”

Chiar daca mă voi dedica în continuare activității literare, cu accent pe carțile educative pentru copii, sunt bucuroasa că am întâlnit echipa potrivita, care să continue acest proiect de suflet, de care sunt atât de atașată. Pe viitor, îmi doresc că acesta să evolueze, cu forte proaspete, astfel încât un număr cât mai mare de mămici și gravide să beneficieze de avantajele comunității AmNascutAcolo.ro.” (Roxana-Andreea Rusu)


Schimbarea vine cu o imagine noua și moderna pentru logo și un design proaspăt al paginii web, care îmbunătățește experiența utilizatorului, viteza de încărcare a paginilor și face mai ușoară găsirea informațiilor dorite în site.


Odată cu relansarea site-ului, AmNascutAcolo.ro, derulează un concurs în care mămicile care doresc să împărtășească experiența nașterii pe site-ul platformei, pot căștiga unul din cele 4 vouchere de cumpărături de la eMAG în valoare de 250 Ron fiecare sau unul din cele 10 premii constând în cărți pentru copii de la Editura Integral, partenerul principal al concursului.

Pentru a participa, trebuie să trimiteți povestea nașterii dumneavoastră aici și să respectați regulamentul concursului menționat aici. Orice poveste publicata până la 10 Septembrie 2021, va fi înscrisă automat în competiție. Mămicile câștigătoare vor fi alese prin tragere la sorti pe data de 11 Septembrie, informațiile vor fi publicate pe site-ul și pagina de Facebook AmNascutAcolo.ro.


De peste 10 ani, AmNascutAcolo.ro contribuie la o mai buna informare a gravidelor despre medici, maternitați, servicii medicale și experiența nașterii, venind astfel în ajutorul comunității de mămici din țoață tara. În fiecare luna zeci de mii de viitoare mămici, vizitează site-ul, pagina de Facebook sau grupul de Facebook, pentru a citi poveștile publicate prin platforma noastră.

Alaturi de numeroasele povesti emoționante despre naștere, în plan secund pe site, sunt publicate articole despre Sarcina și Copii, Educație, știri de interes și alte informații pentru părinți.

Partenerii noștri voluntari, medici și specialiștii AmNascutAcolo.ro, vă oferă acces gratuit la informații din diferite domenii, pe care le puteți solicita în cadrul rubricii “Sfatul Specialistului”.

Mulțumim tuturor mămicilor care au ales să își spună povestea și să ajute sute de mii de alte mămici din țoață tara, să ia o decizie mai informata legata de locul nașterii și a medicului în care să poată avea încredere în acest moment important din viața unei femei.

Vă așteptam cu noi povesti ale acestei experiențe emoționante, și vă dorim mult succes la tragerea la sorti!

Pentru mai multe detalii, legate de continuarea unei colaborări sau inițierea unei noi colaborări PR, marketing&publicitate, cu beneficii pe termen lung, vă invitam să ne scrieți pe adresa editor@amnascutacolo.ro.