Am lansat portalul de sanatate si frumusete ReteauaMedicala.ro! Viziteaza-ne!Despre Reteaua Medicala

In practica medicala romaneasca se intampla adeseori ca pacientii sa iasa de la o consultatie nelamuriti asupra diagnosticului lor (Am primit un diagnostic, dar ce inseamna, de fapt, problema mea de sanatate? Care sunt cauzele care au dus la instalarea bolii? Ce nu functioneaza cum trebuie?) si asupra optiunilor pe care le au in vederea rezolvarii unei probleme de sanatate (Ce pot sa fac?).

Exista o anumita bariera de comunicare intre medici si pacienti, data de nivelul ridicat in care sunt transmise informatiile de specialitate de catre medic pacientului. Credem ca acestea trebuie prezentate pacientilor intr-un limbaj facil, astfel incat pacientii sa inteleaga care sunt optiunile reale de rezolvare a problemei lor de sanatate. In ultima instanta, pacientii sunt cei care decid ce este cel mai bine pentru ei.

Credem ca pacientul zilelor noastre este un pacient informat, care cauta pe Internet suportul informational de care are nevoie pentru a lua cele mai bune decizii pentru sanatatea lui. In acest context, este necesar ca medicul sa consilieze pacientul sa aleaga ce este cel mai bine pentru sanatatea lui din multitudinea de informatii prezentate pe aceasta cale.

Ne propunem sa venim in intampinarea ambelor parti – medic si pacient.

Punem la dispozitia medicilor un canal de comunicare catre pacienti. Medicii nostri colaboratori au satisfactia ca isi fac ascultata vocea de un numar mare de pacienti, ceea ce nu s-ar fi putut intampla doar prin actul medical direct.

Pacientii au posibilitatea de a se informa prin intermediul site-ului nostru despre multiple boli si metode de tratament sau de imbunatatire a starii generale de sanatate, avand in acelasi timp garantia ca informatiile prezentate sunt avizate de specialisti independenti.

Obiectivul principal al site-ului ReteauaMedicala.ro este informarea pacientilor din Romania prin articole medicale scrise si avizate de catre medici.

ReteauaMedicala.ro isi sustine activitatea din punct de vedere financiar din venituri provenite majoritar din contracte de publicitate incheiate cu furnizori de servicii si produse medicale, insa nici unul dintre partenerii nostri la nivel comercial nu au putere sau drept de decizie asupra continutului articolelor de specialitate sau al raspunsurilor de specialitate. Acestea sunt scrise si avizate de catre medicii din comunitatea ReteauaMedicala.ro.

Principiile dupa care ne desfasuram activitatea:

Toate articolele de specialitate si toate raspunsurile de specialitate sunt scrise si avizate doar de catre medici si specialisti in domeniul lor de activitate.

Articolele de specialitate si raspunsurile de specialitate isi propun sa vina in sprijinul pacientilor din punct de vedere informational si nu isi propun sa inlocuiasca actul medical direct.

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor personale furnizate pe acest site in scopul primirii de informatii si raspunsuri de specialitate de la medicii colaboratori.

 

Servicii medicale disponibile pe website-ul ReteauaMedicala.ro:

Intreaba specialistul!

Verifica-ti sanatatea!>Teste de autoevaluare a sanatatii

Live Text

Cauta medic

Forum Medical

Alte puncte de interes:

Articole medicale ordonate dupa zone de afectiuni si dupa zone de interes

Concursuri

Ghid complet de boli, simptome, teste si examinari medicalewww.reteauamedicala.ro

 

reteaua medicala