Allview lanseaza programul de fidelizare TVA inapoi

Allview lanseaza incepand cu data de 1 noiembrie 2011 programul de fidelizare “TVA inapoi” pentru oricare din utilizatorii produselor sale.

 

 

 


Noul program de fidelizare face parte din gama de servicii Allview „Numai pentru tine” si ofera clientilor posibilitatea de a returna orice produs Allview pentru a fi inlocuit cu unul nou, la a carui achizitie vor primi TVA-ul inapoi, indiferent de valoarea acestuia. Produsele returnate vor intra intr-un proces de reciclare a Deseurilor Electrice Electronice si Electrocasnice, in concordanta cu normele de protectie a mediului in vigoare.

“Strategia noastra de dezvoltare este de a aduce un plus de valoare in piata pe care activam prin implementarea unor servicii de suport, in scopul stabilirii unor relatii de parteneriat pe termen lung cu clientii nostri. Acest program este un prim pas pe care il facem pentru a rasplati loialitatea clientilor nostri, oferindu-le posibilitatea de a fi mereu in pas cu cele mai noi tehnologii, de a recicla aparatele vechi si de a face economii la orice noua achizitie”, a declarat Silvia Soare, Manager Marketing Allview.

Orice produs din gama Allview poate fi returnat la sediul Allview din Brasov, personal sau prin curier prin completarea formularului online, aflat pe site-ul www.allview.ro.

Totodata, in perioada 1 noiembrie – 05 decembrie 2011, prin programul de fidelizare „TVA inapoi” va fi gazduit pe pagina de Facebook Allview un concurs saptamanal care va putea fi accesat prin link-ul www.facebook.com/allview al carui castigator va primi de doua ori TVA-ul inapoi pentru produsul nou achizitionat.

Mecanismul detaliat al desfasurarii programului de fidelizare „TVA inapoi” poate fi consultat pe site-ul Allview la adresa www.allview.ro/servicii .

 

 

 

 

 

 

 


Persoana de contact: Andra BLAJ, Manager PR, tel.0788603808

 

 

 

Despre Allview Mobile Romania:
Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite ÅŸi facilităţilor atasate produselor.

 

 

 

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.

TVA inapoi Allview reciclare