Allview lanseaza primul telefon Dual SIM 3G Qwerty din Romania



Din punct de vedere al dotarilor bussines telefonul dispune de PushMail, Sincronizare, E-book si nu in ultimul rand Avertizare vizuala. Prin intermediul functiei de sincronizare, este posibila sincronizarea agendei, calendarului si sarcinilor din telefon cu un server de sincronizare.

 

Terminalul ofera acces direct la serviciile de mesagerie instant si la platformele de socializare prin intermediul Snaptu. E-buddy ofera posibilitatea transmiterii fotografiilor prin chat fara folosirea unor soft-uri suplimentare. 

 

Q1 G3T exceleaza la capitolul conectivitate. Este dotat cu WiFi, GPRS, EDGE, Bluetooth si are incorporata tehnologia 3G- WCDMA,
streaming-ul video realizandu-se cu viteze de pana la 3.5M/s.

 

Momentele importante din viata pot fi imortalizate fie cu ajutorul camerei de 3.2 MP fie prin simpla accesare a functiei de inregistrare High Resolution si apoi vizualizate pe displayul de 2,4” al telefonului.
Dotarile pentru suportul multimedia nu se opresc aici telefonul avand Player Audio si Video, posibilitatea de inregistrare audio si Radio FM.

 

 

 

Accesand Allview Store prin intermediul link-ului aflat in meniu veti putea sa va personalizati telefonul descarcand gratuit sute de jocuri si aplicatii.

 

Desi terminalul incorporeaza tehnologie de ultima ora, pretul acestuia este foarte accesibil, de numai 519 Lei.

 

 

 

 

 

Despre AllviewMobile:

 

 

 

AllviewMobile este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania.  Ascensiunea rapida este datorata serviciilor gratuite pe care le atasam telefoanelor noastre Dual SIM  si faptului ca oferim cat mai multe facilitati la un pret competitiv.   

 

 

 

Telefoanele Allview pot fi achizitionate din magazinele specializate: Germanos, Fonomat, Proton,  Euro-GSM,  din reteaua Selgros Cash&Carry, de la comerciantii din toata tara si din magazinele online.