Alege servicii profesionale de debitare laser

Tăierea cu laser este un proces industrial utilizat în multe domenii diferite. Aflați câteva avantaje ale acestui proces de debitare cu laser si cum va poate ajuta sa va duceti la bun sfarsit proiectele.

In ziua de astazi datorita volumului crescut de munca, dar si din cauza nevoilor diverse a companiilor, serviciile de debitare cu laser au devenit din ce in ce mai cautate. Iar de aceea, echipa Laser Processing Romania iti vine acum in ajutorul tau cu gama completa de servicii profesionale de taiere cu laser pentru ca tu sa iti duci la bun sfarsit proiectele tale si sa te bucuri de reusite.

Acest proces este unul cautat pentru ca are multe avantaje fata de procesele de baza de taiere precum cele cu plasma si cele cu jet de apa.

Tehnologia de taiere este de asemenea foarte variata cand vine vorba de taierea metalelor, lemnului, plasticului.

Descopera mai jos gama de avantaje ale serviciilor noastre de debitare cu laser oferite de echipa noastra:

1. Productivitatea mai mare - aici ne referim strict la viteza de deplasare si la o taiere mai profunda care va ajuta la o productivitate rididcata a procesului de taiere cu laser. De obicei viteza de taiere a proceselor cu apa sau plasma sunt de maxim 10 metri per minut.

În plus, întrucât tăierea cu laser este un proces fără contact, nu numai că are costuri mai mici de fixare, ci și timp de încărcare și descărcare mai scurt.

2. Puterea de taiere este de asemenea si mai mare fata de alte procese de taiere cu apa sau plasma. Astfel zonele afectate de caldura sunt mai mici pentru ca taierea cu laser este foarte precisa si caldura este emanata intr-un singur punct.

Acest lucru se datorează faptului că laserele pot tăia cu precizie, fără a deteriora componentele sensibile la căldură. Această abilitate a făcut posibilă construcția dispozitivelor în miniatură.

3. Margini fara cute si fara ramasite - putem sa vedem aceste utilaje de taiere cu laser ca fiind unele foarte precise prin care se pot taia diverse materiale la costuri mici si la viteza ridicata. Marginile sunt de asemenea foarte fine si fara cute si ramasite.

Laserele sunt capabile sa taie diverse materiale cu detalii complexe si fara margini dure.

Tehnologia de taiere cu laser este accesibila la proiectele greu la realizat.

Vezi pe site-ul nostru si gama de servicii profesionale de prelucrari mecanice oferite de echipa noastra.

Servicii profesionale de debitare laser

Servicii profesionale de debitare laser

debitare laser romania taiere prelucrari