Alege numai echipamente de protectie certificate Rocert!

Echipamentele de protectie sunt, prin definitie, haine de lucru menite sa asigure o buna desfasurare a activitatii la locul de munca, fara accidente, pentru o categorie larga de angajati din mediile cu conditii speciale.

Iata, in linii mari, cateva exemple de echipamente de protectie si igiena in campul muncii, alaturi de categoriile profesionale aferente:

- salopete de lucru (pentru instalatori, muncitori pe santier, electricieni etc);

- halate de lucru (pentru bucatari, chimisti, tamplari etc);

- costume de protectie (pentru petrolisti, personal tehnic etc);

- sorturi (pentru chelneri, patiseri, brutari, cofetari, oameni de serviciu etc);

- casti de protectie (pentru ingineri, arhitecti, proiectanti, constructori etc);

- manusi de protectie (pentru agricultori, oameni de santier, personal servicii de curatenie etc).

Totusi, pentru ca echipamentele de protectie sa-si atinga scopul, acestea trebuie sa fie confectionate din cele mai bune materiale si sa respecte normele si standardele de calitate in vigoare. Protect Kronos produce echipamente de protectie inca din anul 1992, implementand si mentinand sisteme de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR EN ISO 18001:2008, atestate de catre Societatea Romana pentru Certificare Rocert in domeniul confectionarii de haine de lucru si alte confectii.

In felul acesta, nevoile angajatului sunt puse pe primul loc, iar clientul care achizitioneaza echipamente de protectie de la Protect Kronos se poate bucura de garantia calitatii – care se traduce prin eficienta, confort si siguranta maxima. Astfel, calitatea muncii este si ea imbunatatita, indiferent de sector (industria grea, industria alimentara sau medicala etc). Echipamentele de protectie marca Protect Kronos sunt realizate din materiale precum bumbac 100%, poliester sau tercot. In timp ce bumbacul nu mai are nevoie de nicio prezentare, despre poliester e bine de stiut ca acesta nu permite pielii sa transpire, inlaturand umezeala.

Cu alte cuvinte, Protect Kronos poate realiza, la comanda, echipamente de protectie certificate Rocert in functie de specificul domeniului de activitate, nevoile sau preferintele clientului. Orice tip de produs, in orice dimensiune sau culoare, cu design feminin sau masculin, personalizat prin broderie, serigrafie sau transfer termic, poate fi realizat la comanda. Toate articolele sunt fabricate de Protect Kronos in propriul atelier de croitorie astfel incat, in cazul comenzilor voluminoase, preturile pot fi negociate. Iar, la cerere, se pot incheia inclusiv contracte de distributie. Totul pentru a avea siguranta unui partener B2B de incredere!

Alte tipuri de produse care se regasesc in portofoliul Protect Kronos:

- veste reflectorizante;

- tricouri polo maneca lunga/maneca scurta;

- tricouri la baza gatului, model polo piquet, glat gros;

- hanorace fleece;

- pantaloni pana in talie sau cu pieptar;

- pantaloni jeans;

- camasi dama/barbati maneca scurta sau lunga;

- salopete pantalon pana in talie sau cu pieptar;

- haine vatuite din material impermeabil sau doc/tercot;

- lenjerii de pat pentru sectorul HoReCa etc.

Pentru a cere o comanda personalizata de echipamente de protectie certificate Rocert, contacteaza compania Protect Kronos la numerele de telefon  0722 223 166 / 0722 300 656.

echipamente de protectie