Alege inteligent și mărește-ți veniturile cu ajutorul videochat-ului

În ultimii ani videochatul a înregistrat o creștere continuă, astfel că o multitudine de studio-uri de videochat au început să apară, creând un nou domeniu în piața muncii din România. Se estimează că există în țara noastră peste 100.000 de modele de videochat.

 

Ca te angajezi în acest domeniu aflat în continuă expansiune nu este nevoie de studii superioare sau experiență. Esențial este să ai un aspect plăcut și o fire deschisă, comunicativă. Majoritatea studiourilor de videochat – precum BeYou Studio – oferă tinerelor aspirante în acest domeniu un training care să le ajute să înțeleagă și să exceleze în jobul pe care și l-au ales. Trainingul oferit de acest studio este unul profesional, datorită experienței acumulate în peste șapte ani de activitate.

     

O frică des întâlnită, dar total nefondată, este aceea că un astfel de job are un impact negativ asupra femeilor care lucrează în studiourile de videochat. Studiourile importante, precum BeYou Studio, garantează pentru confidențialitatea modelelor, multe dintre acestea folosind nickname-uri atunci când comunică cu clienții, așa că numele lor real nu apare nicăieri iar imaginea modelului nu va fi expusă în mediul public. În plus, pe toată durata colaborării, toate conversațiile desfășurate sunt private și confidențiale.

           

Un alt aspect puțin înțeles este preconcepția că un astfel de job presupune nuditate. Videochat-ul, în esență, reprezintă comunicarea online prin intermediul imaginilor captate de camera video și implică relaționarea, prin discuții pe diverse teme și subiecte cu clienții. Mulți dintre clienții studioului de videochat BeYou Studio sunt bărbați care caută să socializeze și să se relaxeze, fiind în căutarea unei persoane plăcute cu care să comunice.

             

Prin intermediul unui job la BeYou Studio ai șansa de a evolua financiar, dar și de a te simți în centrul atenției, etalându-ți frumusețea și inteligența în convorbiri cu clienți din toată lumea. De aceea, este necesară cunoașterea limbii engleze și o înțelegere de bază a utilizării calculatorului, instrumentul tău în acest job.

 

Studioul de videochat https://www.beyou-studio.ro are un design modern și este situat central, în Sectorul 4 al Bucureștiului, pe strada Cuza Vodă nr. 92, la cinci minute de stațiile de metrou Piața Unirii sau Tineretului, fiind în acest mod foarte accesibil viitoarelor modele. Activitatea în cadrul studioului este perfect legală, transparentă și respectă toate normele impuse de legislație.

 

Principalele avantaje ale acestui job sunt veniturile substanțiale, deci independență financiară și programul flexibil de lucru, modele având posibilitatea alegerii orelor de muncă în funcție de nevoile lor. BeYou Studio promite viitoarelor modele un salariu lunar de 5000 de lei, plus un bonus de 300 de dolari la angajare, comisioane ce variază între 50% și 80% și bonusuri adiționale motivante. În ceea ce privește salariul, acesta este în lei, fiind livrat în trei moduri, după preferințele angajatului: zilnic, săptămânal sau de două ori pe lună.

 

Pe parcursul colaborării studioul oferă training specializat, însă pentru a te bucura de succes într-un astfel de job îți trebuie motivație, seriozitate, implicare și dorința de a experimenta lucruri noi. Studioul colaborează doar cu fete cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, pline de energie, care își doresc să evolueze financiar.

 

Adițional, BeYou Studio îți oferă posibilitatea de a lucra de acasă, pe cont propriu, sau în colaborare. Echipa studioului de videochat va oferi sfaturi în ceea ce privește camera de lucru, lumini și decorațiuni pentru imagini imaculate, ținute potrivite pentru începerea facilă a conversaților, suport tehnic pentru echipamente și alte idei care te vor ajuta să excelezi în acest domeniu.