Albumele Foto Personalizate In 2010 Trend Pasiune sau Necesitate

Adi Center, lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara), print digital si tipografie, ofera servicii de personalizare a albumelor foto precum si servicii speciale de legatorie albume foto, enciclopedii, lucrari stiintifice si reviste cu tehnologii de ultima generatie.

 

Adi Center ofera servicii de executie si personalizare a albumelor foto pentru promotiile 2010 de absolventi de liceu, facultati si studii aprofundate (master) – (absolventi de clasa a IV-a promotia 2010, de clasa a VIII-a promotia 2010, absolventi de liceu promotia 2010, absolventi de facultate promotia 2010 si absolventi de master-studii aprofundate 2010).

 

Albumele foto pentru absolventii promotiei 2010 (scoli, licee, facultati, master) impresioneaza prin calitatea si unicitatea designului, precum si prin textura deosebita materialelor folosite.

 

Albumele foto Adi Center pentru promotia 2010 a absolventilor de scoli, licee si facultati va vor asigura succesul organizarii unui curs festiv special, precum si posibilitatea de a rememora oricand ai intr-un mod placut amintirile legate de absolvirea scolii, liceului sau facultatii.

 

Adi Center, realizeaza de asemenea si albume foto de absolvire pentru absolventii gradinitelor. Acest tip de albume ar putea fi utilizate si pentru absolventii de scoli sau licee 2010.

 

Bazate pe un concept original, albumele foto de absolvire gradinita sunt realizate prin suprapunerea a doua materiale A4 (print de calitate fotografica) in pozitia landscape, astfel ca albumul inchis are dimensiunea A4, iar deschis albumul are dimensiunea 60×22 cm.

 

Albumele foto de absolvire gradinita sunt personalizate cu numele gradinitei, numele cadrului didactic, numele grupei sau al clasei, numele prescolarilor, respectiv cu numele absolventului sef de promotie.

 

Referitor la fluctuatiile valorilor volumului de vanzari de albume foto pe piata de print digital din Romania, Adrian Dranca, General Manager Adi Center explica: “Doar urmarind evolutia frecventei de utilizare in motoarele de cautare a expresiei cheie “album foto”, se poate aprecia ca trend-ul actual, pasiunea pentru fotografie si necesitatea albumelor foto vor determina o cerere crescuta de albume foto si in 2010 pe piata de print digital din Romania”.

 

Alte directii de utilizare a albumelor foto personalizate: albume foto pentru nunti, albume foto copii, albume foto prieteni, albume foto cadou, albume foto botez si albume foto prezentari de moda.

 

Alaturi de serviciile de executie a albumelor foto (servicii print digital), Adi Center ofera si servicii speciale de legatorie albume foto si reconditionari documente vechi.

 

Alte noi servicii de legatorie introduse sunt: servicii legatorie cu coperti panza (canvas) – meniuri restaurant, agende, cataloage, brosuri, servicii legatorie lucrari de diploma (copertare lucrari de diploma), lucrari de licenta (copertare lucrari de licenta), lucrari (teze) de doctorat, legatorie lux carti, manuale, dictionare, enciclopedii, lucrari stiintifice (print policromie, coperta carton special).

 

Despre Adi Center

 

Adi Center s-a lansat in 2002, iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din nord-estul Moldovei, oferind cel mai bun raport calitate/pret pentru servicii moderne de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie si tampografie, indoor-outdoor, personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani termosensibile, cani fluorescente, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle), legatorie clasica (lucrari de diploma, licenta, doctorat), reconditionari carti foarte vechi si manuscrise, tipar carti si reviste, productie publicitara.

 

Editura StudIS va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim (la cerere se ofera ISBN).

 

Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru productie publicitara simpozioane, carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), pixuri personalizate, calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii, tablouri, tapet personalizat, ecusoane, insigne, brelocuri si legitimatii personalizate pentru cluburi sportive, scoli, restaurante, mall-uri, supermarket-uri, conferinte, congrese, nunti, sisteme de afisare info stand visual si dublu vizual, jucarii personalizate, executate conform standardelor actuale de calitate.

 

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat). Pentru comenzi si informatii suplimentare vizitati site-ul www.adicenter.eu

 

Contact Adi Center

 

Adrian

 

Dranca

 

General Manager

 

Telefon/Fax: 0232.217.754

 

Mobil: 0745.263.620

 

Soseaua Stefan Cel Mare, Nr.5 (Targusor Copou)

 

Iasi

 

Romania

 

E-mail: adicenter@yahoo.com

 

Site: www.adicenter.eu

albume foto albume foto nunta servicii legatorie legatorie enciclopedii albume foto evenimente