Ajuta un om fara maini si fara picioare sa mearga din nou

ONG

Domnul Ion locuieste intr-o casa parasita dintr-o padure, in jud. Caras Severin, la aproximativ 15 km de cea mai apropiata localitate, Bozovici. Nu are adresa, nu are curent electric, iar in zona nu exista semnal la telefonul mobil. In urma cu 9 ani, viata lui s-a schimbat complet, in urma unui accident in padure. Lucra pe un TAF, era iarna si cobora muntele. Masina a derapat si s-a rasturnat intr-o rapa. A fost aruncat afara din cabina, iar cabina a cazut peste el, retezandu-i ambele picioare si toate degetele de la maini. Acum se deplaseaza greu, cu ajutorul unui vechi carucior cu rotile. Din acest motiv si datorita izolarii in care traieste, nu a reusit inca sa obtina pensia de handicap. Visul lui cel mai mare este sa poata merge din nou. Lucrul acesta nu este posibil decat cu ajutorul unei proteze. De aceea, facem un apel la toti romanii care doresc sa il ajute pe domnul Ion cu fonduri pentru cumpararea a doua proteze, pentru ambele picioare. Ambele proteze se ridica la pretul de 3000 de euro (in pret sunt incluse si cheltuielile de transport, tratament si ingrijire).

Cei care locuiti in zona Caras Severin, Timisoara, Mehedinti si doriti sa il vizitati personal sau sa il ajutati personal, ne puteti contacta si ne putem deplasa impreuna la domnul Ion.



Mai jos, va prezentam un material video realizat in luna noiembrie 2011, cand asociatia noastra l-a ajutat cu haine, alimente si o soba de incalzit: 

 http://www.youtube.com/watch?v=EYkkGEYmpeQ&feature=player_embedded

 




ajuta doneaza speranta Romania handicap