Aflati care sunt avantajele pieselor auto second hand

De cate ori nu vi s-a intamplat sa aveti nevoie de piese auto si sa trebuiasca sa le cautati pe cont propriu pentru ca asigurarea auto nu va acoperea reparatia? Ati preferat sa achizitionati piese noi, din magazine de profil sau ati mers pe varianta pieselor auto achizitionate second hand?

Aici parerile sunt impartite. Unii prefera piesele noi, iar altii pe cele second hand. Insa, luand in considerare toate avantajele si dezavantajele de ambele parti, castiga detasat piesele auto in regim second hand.

De ce sa optati pentru piese auto la mana a doua?

In primul rand, conteaza foarte mult locul de unde le achizitionati. Nu toate parcurile auto de dezmembrari sunt de incredere, nu peste tot vi se ofera garantie pentru piesele pe care le cumparati si nu de fiecare data acestea sunt testate inainte de a fi puse la vanzare.

O recomandare in acest sens este Wolcar, unul dintre liderii de pe piata din Romania in ceea ce priveste dezmembrarile auto si vanzarea de piese in regim second hand. Avand o experienta de 15 ani in acest domeniu, Wolcar s-a facut remarcat si preferat de catre multi proprietari de masini prin prisma produselor de calitate comercializate si a serviciilor de top oferite.

Dar sa revenim la avantajele achizitionarii pieselor auto in regim second hand. Acestea sunt practic piese demontate de pe masini care nu se mai afla in circulatie. Asadar, avantajul major este ca sunt originale. Fiind la mana a doua, clar pretul este cu mult mai mic decat al pieselor noi vandute in magazinele de profil.

Daca sunteti sceptici in privinta cumpararii unor piese ce deja au fost folosite, trebuie sa stiti ca la Wolcar toate piesele sunt testate pe bancul de proba din cadrul service-ului propriu inainte de a fi vandute. In acest fel aveti garantia functionarii acestora. In plus, vi se ofera si o garantie de 3 luni pentru fiecare piesa in parte.

Stocul de autovehicule detinute de Wolcar este unul impresionant, clientii regasind aici piese auto pentru marci precum Audi, Ford, Mercedes, Seat, Skoda, Volkswagen, Porsche si Mini.

Piesele se pot ridica direct de la sediul Wolcar situat in localitatea Malu Mare, langa Craiova, sau pot fi comandate prin intermediul magazinului online pus la dispozitia clientilor din intreaga tara. In cazul comenzilor online, livrarea se face printr-o firma de curierat direct la adresa indicata de client.

Pentru mai multe informatii legate de Wolcar si produsele si serviciile pe care le pune la dispozitie, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial vw-dezmembrari.ro.

dezmembrari auto craiova wolcar dezmembrare auto