Afla cu ce body pentru bebe ne imbracam micutii pe timp de canicula pentru a fi in siguranta!

Vara este unul dintre anotimpurile preferate de copii, dar si de catre noi, parintii, pentru ca e vremea vacantelor si a momentelor petrecute in aer liber, alaturi de familie. Dar, pe cat de mult ne place sezonul estival, pe atat ne creeaza probleme in zilele capricioase, cand fie e canicula, fie sunt ploi. Acum, intervine grija mamicilor care se intreaba cum isi imbraca bebelusii, astfel incat ei sa nu resimta temperaturile ridicate. Body pentru bebe cu maneca scurta sau lunga? Din bumbac sau dintr-un material mai subtire? Cu palarie, sandale sau rochite?

Pentru ca ne-am confruntat cu o multime de intrebari legate de alegerea garderobei bebelusului pe timp de vara, in acest articol venim in intampinarea ta cu cateva sfaturi din experienta altor mamici, si mai ales din recomandarile medicilor pediatri.

Primul sfat pe care medicul pediatru il ofera mamicilor, referitor la alegerea vestimentatiei bebelusului, indiferent de anotimp, este acela de a imbraca copilasul asa cum se imbraca parintele. Asadar, daca intr-o zi de vara tu te simti bine purtand un maiou cu pantaloni scurti, alege o varianta asemanatoare pentru bebelusul tau. Aceeasi regula se aplica si in cazul in care temperaturile scad, cand decizi sa iti iei suplimentar un hanorac, cu siguranta ar trebui sa faci acelasi lucru si pentru prichindelul tau.

Alege body pentru bebe in culori deschise

Pe timpul verii, racorirea bebelusului este foarte importanta pentru a preveni iritatiile pielii. Pentru ca bebe poarta deja scutec, evita sa ii pui straturi suplimentare de hainute, asadar renunta la pantalonasi, botosei etc. Recomandarea noastra este sa il imbraci cu un body bebe fara maneci sau tip maiou, prevazut cu capse in zona scutecului. Alege intotdeauna culori deschise, cum ar fi albastru azur, roz deschis, somon, verde lime, alb sau cu imprimeuri haioase.

Achizitioneaza doar body-uri confectionate din bumbac natural

Bumbacul este unul dintre materialele recomandate de catre medicii pediatri ca fiind cel mai potrivit pentru pielea sensibila a bebelusului. Acest material este pufos si placut la atingere, iar puiul tau se va simti confortabil de fiecare data cand va purta un body pentru bebe din bumbac. Mai mult decat atat, este racoros, previne transpiratia excesiva, nu provoaca alergii si asigura mobilitate excelenta. Pe langa aceste avantaje, un body pentru bebe din bumbac este mult mai rezistent la spalari repetate si se usuca repede.

Sfatul nostru este sa nu achizitionezi niciodata hainute confectionate din materiale sintetice, deoarece acestea nu lasa pielea sa respire si pot provoca alergii sau iritatii. 

Opteaza pentru body-uri care sunt prevazute cu sisteme de inchidere cu capse, in loc de nasturi

Acest aspect te va ajuta si pe tine, mai ales daca esti pentru prima data mamica, deoarece capsele se inchid si se deschid mult mai repede, spre deosebire de traditionalii nasturi. Astfel, timpul de schimbare a bebelusului va fi redus cu mult. In felul acesta, el va fi mai putin agitat atunci cand il imbraci cu un body pentru bebe..

Dincolo de aceste sfaturi referitoare la alegerea hainutelor de bebelusi, potrivite pe timpul verii, este foarte important sa nu uitati de hidratarea acestuia cu apa, lapte, sucuri naturale si baile cu apa calduta de cateva ori pe zi.

Achizitionand online body pentru bebe de la Liloo.ro, vei economisi timp pe care il vei putea petrece alaturi de cei dragi si, in acelasi timp, vei gasi doar produse de calitate la preturi accesibile oricarui buzunar.  Asadar, alaturi de Liloo vei trece cu zambete si voie buna chiar si peste cele mai toride zile de vara!

 

 

body bebe liloo