Afla ce presupune tratamentul de rasfat la salonul Artemis

Saloanele de masaj au in vedere ca solicitantii isi doresc relaxare, astfel ca se intrec in oferte. Una dintre cele mai atractive se refera la masajul erotic, desfasurat in saloane de profil. Este o nisa aparte, dar care a ridicat mereu interes, tinand cont de factorul erotic in primul rand. De-a lungul anilor, astfel de saloane au reusit sa mentina activ interesul publicului, astfel ca acum vorbim despre oferte si o lunga lista a tipurilor de servicii prestate.

Salonul Artemis, cu pagina oficiala de prezentare https://masajclub.ro, continua sa fie intr-un top al preferintelor pentru publicul masculin bucurestean. In cadrul acestui salon se desfasoara sedinte de masaj erotic cu varietate de abordari. Rezultatul este clar acela de a maguli si de a rasfata cu un altfel de tratament.

Tipuri de masaj erotice de la Artemis

Lista de servicii este expusa si online. Printre acestea se regasesc masaje inedite. Pentru cei care sunt la primele incercari, tipurile clasice de masaj erotic, topless sau nud sunt o recomandare. In schimb, pentru cei mai indrazneti care isi doresc sa fie surprinsi cu ceva nou altele pot fi preferintele: masajul cu sampanie, VIP, cu dus asistat printre altele.

Trebuie spus ca Artemis si-a castigat reputatia de salon premium, exclusivist astfel incat orice tip de masaj este realizat de maseuze cu experienta. In cadrul salonului, fiecare incapere este aranjata minutios, mini barul este gratuit, atmosfera este intima, iar in unele cazuri se poate cere si oferta de extra timp pentru a prelungi sedinta de masaj – pana la 90 de minute.

O cerinta aparte si cea care face referire la locatie. Aparte de salon, se poate cere ca masajul sa se desfasoare la hotel.

Masajul erotic pentru cupluri

Un alt tip de serviciu din cadrul aceluiasi salon se refera la sedintele de masaj pentru cupluri. Poate fi vorba de un masaj desfasurat de una sau doua maseuze. Experienta este una desavarsita desigur, tinand cont ca este impartasita cu partenera. Desi la prima vedere nu pare a fi ceva extravagant, trairile sunt intense, iar cei care au incercat acest gen de masaj pot confirma ca este nevoie de curaj si de dorinta de a trece la un alt nivel in relatia de cuplu pentru a trai un astfel de episod.

Ce trebuie sa stie cei interesati

Inainte de a programa o sedinta de masaj de acest gen trebuie sa existe convingerea acestei decizii. Nimic nu este iese bun din a forta lucrurile ori aici este vorba despre starea pe care o ai, despre dispozitie, despre placere si relaxare.

Preturile sunt cele expuse de altfel o data cu lista de servicii, dar ar fi bine sa intrebi atunci cand suni pentru programare.

 

De asemenea, o alta recomandare vizeaza informarea. Inainte de orice locatia, salonul ar trebui verificat pentru a indeplini toate criteriile pe care le are fiecare. In principal este vorba de dorinta de a avea parte de intimitate si confidentialitate, ceea ce la Artemis sunt cerinte absolute, de baza in functionarea salonului. Detalii se regasesc in cadrul paginii oficiale, masajclub.ro.