Actrita Dana Rogoz este Ambasadorul celei de-a treia editiia concursului de bloggeri Orkestra

A 3a editie din acest an a concursului de bloggeri, Fall/Winter Orkestra a inceput pe 22 octombrie si va dura pana pe 10 decembrie 2014, reunind 31 de sponsori care ofera 100 premii in valoare de peste 50.000 lei. Premiul cel mare, in valoare de 3.800 lei, este oferit de Lensa.ro si va ajunge la bloggerul cu cel mai mare punctaj pe intregul concurs.



Campania Orkestra este un concurs organizat de SEO monitor, agentia de SEO aleasa de branduri precum UPC, Philips, Elefant etc.  Orkestra sustine dezvoltarea blogosferei si promovarea brandurilor romanesti in mediul online. Bloggerii au astfel oportunitatea de a crea continut original si de a deveni adevarati „ambasadori” ai companiilor prezente in mediul online. De asemenea, Orkestra  poate reprezenta o rampa de lansare pentru bloggerii care isi doresc sa genereze un venit din pasiunea lor.



Orkestra Fall/Winter are ca sponsor principal pe Lensa.ro care ofera si premiul cel mare in valoare de 3800 de lei. Fiecare sponsor va oferi premii pentru cele mai bune articole inscrise in campania sa. Notele pe articole vor fi compuse ca si pana acum din 3 punctaje, 2 acordate de Juriu (pentru calitatea textului si pentru respectarea briefului campaniei) si unul total impartial, care va masura popularitatea articolului, cuantificata in vizitele aduse de fiecare articol pe blog.



Bloggerii se pot inscrie pana la data de 10 decembrie la cate campanii doresc, in oricare din categoriile: Casa si Gradina, Familie/Copii, Fashion, IT&C si electrocasnice sau Lifestyle. Fiecare campanie are premii pentru cele mai bune 3 articole inscrise, iar sansele de castig sunt foarte mari. Bloggerii vor putea scrie articole pentru companii precum Lensa, Philips, Covera, Best Kids, Noriel, miniPRIX  sau Radacini, dar si pentru multe altele.



Ambasadorii acestei editii vor fi Dana Rogoz (actrita, producator TV, vedeta de televiziune, designer si fashion blogger) si Cezar Dumitru (blogger-ul de travel al anului 2014 conform “Hotel Tourism & Leisure Investment Conference”), iar campania este realizata cu ajutorul partenerului media Comunicate de presa.net si partenerilor strategici ProKreative, Appnor si Atelierul de cuvinte.



Campaniile anterioare Orkestra (Spring si Summer) au atras peste 60 de sponsori, companii de renume din Romania, care au oferit participantilor premii in valoare de peste 50.000 de lei la fiecare editie, printre premiile cele mai mari numarandu-se un autoturism Dacia Logan sau o vacanta de lux in Grecia. Peste 600 de bloggeri au raspuns provocarii in aceste doua editii si au scris aproape 4500 de articole care au adus zeci de mii de vizite pe site-urile sponsorilor si au generat aproape 100.000 de semnale sociale, un record pentru blogosfera romaneasca.



Despre Orkestra



Sponsori Fall-Winter Orkestra:  Lensa, ABDcomputer, Aerotravel, Alecoair, Atas Lighting,  Best Kids, Biciclop, BileteAvion, Covera, Dentfix, Erfi, Floricudrag, Hanora, Ideaplaza, Kalapod, Magazinul  de masinute, Marisuca,  Marvin-wineshop, miniPRIX, Noriel Bebe, Noriel Jucarii, Philips, Promotion, Radacini, Secundar, SevenSins, Spalatoriehaine, StradaIT, TinaR



www.orkestra.ro



Despre SEO monitor



Desemnata agentia anului in e-commerce  in 2012, SEO monitor este agentia de SEO aleasa de peste 300 branduri locale si internationale, precum UPC, Elefant, miniPRIX, Philips, TinaR, Provident, Arabesque etc.



www.seomonitor.ro