Aceste accesorii pentru biciclete care ar face invidios orice ciclist

Pentru necunoscatori, pedalatul presupune sa ai o bicicleta si sa stii cum sa-ti mentii echilibrul pe doua roti. Pentru cei care traiesc pentru acest sport si au facut din pedalat un adevarat stil de viata, mersul pe bicicleta inseamna mult mai mult de atat. Daca vrei sa te bucuri de o experienta completa, ai nevoie de accesoriile pentru biciclete potrivite. 

De exemplu, un simplu bidon pentru apa si suportul lui aferent maximizeaza fiecare traire pe care o ai si te ajuta sa functionezi la capacitate maxima chiar si dupa ce ai pedalat ore in sir. Specialistii ne dezvaluie care sunt cele mai cool accesorii pentru biciclete ale momentului. Tu pe care dintre acestea le folosesti deja?  

Lumini bicicleta

Luminile pentru bicicleta nu sunt doar foarte cool. Aceste accesorii pentru biciclete sunt absolut necesare pentru ciclistii care prefera sa pedaleze seara, pana cand apune soarele. Fii inteligent si pedaleaza intotdeauna ca un adevarat profesionist. Ia-ti masurile de siguranta necesare si ramai vizibil in permanenta. Daca iti doresti un model de ultima generatie, un astfel de accesoriu poate sa ajunga chiar si la pretul de 1400 Lei. Desigur, exista si variante basic care nu costa mai mult de 10-20 Lei.  

Unul dintre cele mai performante accesorii ale momentului este modelul produs de Garmin, unul dintre cei mai importanti producatori de accesorii de biciclete din lume. Varia Bundle este mai mult decat un simplu far – este un radar care:  

• functioneaza independent sau se conecteaza la ciclocomputerele cu GPS Garmin Edge;  

• poate detecta mai multe vehicule si indica viteza relativa cu care se apropie si gradul de pericol;  

• este prevazut cu o functie speciala: intensitatea luminoasa a stopului creste pe masura ce autovehiculul se apropie de ciclist, avetizandu-l in acest fel si pe sofer de prezenta ciclistului.    

Antifurturi bicicleta  

Antifurturile sunt accesorii pentru biciclete foarte importante. Mai ales daca detii o bicicleta in care ai investit nu numai foarte multi bani, ci si sentimente, sigur iti doresti sa nu devina prada hotilor. Bicicletele sunt unele dintre cele mai tentante atractii in ultima perioada, asa ca este necesar sa iti iei masuri de precautie. Cumpara un antifurt de calitate!   

Desigur, trebuie sa stii ca nu exista accesorii pentru biciclete care iti ofera 100% siguranta. Inca nu s-a inventat antifurtul indestructibil, insa modelele de calitate vor intarzia mult mai mult furtul. Sistemele cu care sunt prevazute anumite modele sunt foarte greu de spart si vor pune in dificultate si cel mai iscusit hot. Exista 5 tipuri de antifurturi, pe care le-am sortat in functie de gradul lor de siguranta:  

1. Antifurturi pentru biciclete in forma de ,,U”  

2. Antifurturi lant  

3. Antifurturi pliabile  

4. Antifurturi cadru  

5. Antifurturi spirala  

Inarmeaza-te cu aceste accesorii pentru biciclete si bucura-te de o experienta pe doua roti completa. Cele mai performante modele se afla in magazinul online Veloteca. Viziteaza site-ul oficial si descopera gama variata de accesorii pentru biciclete pe care o pun la dispozitie.  

accesorii biciclete Veloteca magazin de biciclete biciclete