A fost o data ca niciodata … o nunta de poveste cu Teilor

In zilele de 9 si 10 mai, Teilor a organizat un evenimentul special Nunta de Poveste la sediul sau din Pitesti pentru viitorii miri care vor sa faca o legenda din ziua nuntii lor. Intr-un cadru prietenos si vesel, participantii au putut admira atat oferta de modele de verighete de la Teilor, cat si serviciile impecabile oferite de partenerii evenimentului, concepute pentru o nunta de poveste.

Evenimentul Nunta de Poveste a avut drept scop prezentarea unor servicii si produse de calitate, oferite atat de Teilor cat si de partenerii acestora, pentru ca cei prezenti sa poata avea acces la toate elementele unei nunti ca in basme. Astfel, pe langa noua colectie de verighete marca Teilor, participantii au putut vedea diferite rochii de mireasa elegante si spectaculoase, aranjamente florale inedite si au putut intra in contact cu cei mai buni profesionisti in domenii de foto-video, make-up si hairstyling. Toata gama de produse si servicii necesare organizarii unei nunti a fost prezentata in cadrul acestui eveniment cu ajutorul celor de la  Teilor, precum si cu sprijinul partnerilor: Ramada, Visage, Medical Tours Company, Ikebana, Innocenti Sposa, Perfect Tour, Green Sound Music si True Colours Photography.

Oferta de modele de verighete a celor de la Teilor este una extrem de diversificata, eleganta si inedita, astfel incat sa poata satisface si cele mai exigente gusturi. Lucrate in aur alb si incrustate cu diamante sau cristale, verighetele de la Teilor sunt adevarate capodopere, ridicandu-se perfect la inaltimea semnificatiei lor.

In cadrul celor doua zile de eveniment a existat si o tombola cu premii extraordinare pentru cei inscrisi. Astfel, norocosii care au fost extrasi, au castigat premii in valoare de peste 10000 de lei, oferite atat de Teilor, cat si de partenerii acestora. Printre premiile castigate, s-au numarat o pereche de verighete cu diamante, un weekend in doi, un pachet complet de make-up si hairstyling, o sesiune foto, precum si alte cadouri care sa aduca zambetul pe buze viitorilor miri si sa le ureze „casa de piatra”.

De peste 15 ani, Teilor ofera clientilor sai bijuterii elegante, de o calitate ireprosabila, cu finisaje perfecte si cu design-uri spectaculoase si inedite. Ceea ce defineste brandul Teilor este pasiunea pentru inovatie, dorinta de a oferi mereu cele mai imprevizibile modele realizate in aur si pietre pretioase. Autenticitatea este cuvantul de baza al celor de la Teilor si il aplica atat in colectiile elegante si artistice, cat si in serviciile ireprosabile pe care le asigura, oferind clientilor sai sansa unei experiente complete si minunate.

Powered by SEO monitor