A apãrut cartea: Ce este HIV? Ce este SIDA? A fi creștin..

Am citit prin anul 1988 despre un copil ce se infecteazã cu HIV în timp ce-ºi îngrijea tatãl, considerând acest fapt o nedreptate. Acest lucru m-a tulburat profund iar încercarea de a îndrepta acestea au fost cauza începerii cercetãrii. Am observat cã simptomele clinice ale infecției  cu HIV corespund cu indicațiile remediului homeopat Amanita Phalloides.

 

                Am administrat unor voluntari remediul homeopat pentru HIV dar se modificau simptomele, dupã un timp, de unde reieºea cã nu este o singurã infecție .

 

            Am gãsit apoi o persoana imunã la HIV, un cuplu în care unul era infectat cu HIV ºi celalalt partener nu era infectat. Aceasta a dat peste cap tot ce ºtiam despre HIV. Ulterior am observat cã persoanele care sunt infectate cu oreion capãtã imunitate la acest virus pe întreaga viațã.

 

            Ulterior am observat cã la toate  persoanele infectate cu HIV se constatã o umflare a glandelor parotide. De aici ideea cã HIV este de fapt o parotiditã cronicã.

 

            Un alt lucru curios era întâlnit în rãspândirea HIV.  Pe zone imense de areal (SUA, Canada, Europa de Vest) se gãsește  tulpina „A” a virusului( are opt tulpini numerotate cu litere de la A ), pe când în mod normal ar trebui sã se regãseascã toate tulpinile, fiecãrei tulpini a virusului corespunzând un mod predilect de transmitere(contact sexual, transfuzii, etc.). Din aceasta deducem infectarea populațiilor respective pornind de la  o singurã sursã a virusului, campania de vaccinare ce introduce în organismul omului un virus viu ce rãmâne latent. Aceste informații au fost descrise pe larg în cartea VACCINAREA: EROARE MEDICALÃ A SECOLULUI  PERICOLE ªI CONSECINÞE domnul Doctor Louis de Brouwer  Editura Excalibur

 

 

            Pornind de la faptul cã HIV este de fapt Oreion introdus în organism prin campania naționalã de vaccinare, am ajuns la un nou impas. De ce nu se dezvoltã boala la toate persoanele vaccinate? Acesta este cel mai important aspect al cercetãrii, a fost studiat și publicat de medicul homeopat: Vithoulkas,  factorii familiali, psihici, sociali stând la baza evoluției infecíei HIV.

 

            In concluzie HIV-SIDA este o boalǎ a societǎþii, care a denaturant viaþa din interiorul familiei, ducând la apariþia unor multitudini impresionante de boli fizice, psihice, la apariþia unor relaþii interumane degenerate.

 

HIV SIDA creștin homeopatie