A aparut AutoExpert de iulie!



Subiecte recomandate:



MINI Cooper Coupe condus in Austria – prima intalnire cu asfaltul a unui exemplar pre-productie de serie din viitoarea generatie.

Chevrolet Aveo condus in Elvetia – complet nou, exterior si habitaclu reproiectate in intregime, sasiul si  structura caroseriei dezvoltate recent, gama actualizata de motoare cu consum redus de carburant si emisii scazute de CO2.

Citroen DS4 condus in Spania – o masina dupa care in mod sigur intorci capul, o combinatie de lux (insertii cromate), coupe (modul ingenious in care au fost mascate usile din spate) si crossover.

 Ford Focus Wagon condus in Germania – layoutul ramane unul dintre punctele principale de atractie, cu un set de forme ce te scoate din monotonia segmentului si asta fara a pune in pericol ergonomia.

 Hyundai i40 condus in Norvegia – cel mai extravagant model mediu european este semnificativ mai aerodinamic in comparatie cu vehiculele precedente.

Volvo S80 D5 condus in Romania – masina care impune buna conduita la volan si respectul in trafic.

Ford Focus vs. Hyundai i30 vs. Renault Megane vs. Mazda 3 vs. Toyota Auris vs. Seat Leon – un comparativ intre compacte diesel de ultima generatie, in care noul Focus incearca sa-si impuna pozitia de lider in fata unei concurente puternice la capitole precum performanta si pret.

Audi A6 3.0 TDI vs. BMW 530d xDrive – deosebit de agil in mediul urban, spatios, confortabil si foarte practic vs. etalonul dinamic al clasei mari, avans tehnologic indiscutabil.

 “Expeditia verde” by Renault – patru bloggeri ca actori principali ai competitiei si Renault Clio, partenerul ideal pentru un proiect eco.

 ACM Sport Resita – asociatie sportiva recent infiintata, avandu-i in componenta pe cei mai titrati piloti romani ai momentului: Christian Nistoran si Lucien Hora.

 

Testele au fost realizate de echipa redactionala AutoExpert in tara si strainatate.

 

Despre AutoExpert:
AutoExpert este singura publicatie auto lunara realizata de o companie independenta  avand un concept 100% romanesc. De 11 ani AutoExpert are rol inovator in media auto romaneasca prin generarea de concepte noi. In prezent, AutoExpert este singura revista auto cu rubrici constante de securitate rutiera si ecologie auto.

Informaţii suplimentare si noutati privind revista AutoExpert sunt disponibile la adresa de Internet http://www.autoexpert.ro/ si in retelele sociale facebook si twitter.



 

 

 

 

securitate ecologie auto test abs eps second hand utile lansari stiri comparative sport