5 sfaturi despre cum sa atragi vizitatori la standul tau expozitional

Prezenta la un targ sau eveniment unde scopul principal estede a aduce cat mai multi vizitatori spre business-ul tau necesita construireaunui stand expozitional cat mai atragator, reprezentativ pentru brand-ul tausi, in acelasi timp, diferit de competitie.

De ce anume sa tii cont atunci cand iti amenajezi standul sicum sa castigi o vizibilitate cat mai mare, poti afla in continuarea acestuiarticol propus de Headprint.ro.

 5 ponturidespre cum sa atragi vizitatori la standul tau expozitional

1.      Opteaza pentru un design deosebit alstandului

Fii diferit de competitie, realizeaza un research inainteprin participarea la targuri asemanatoare cu cele care sunt de interes pentrutine si observa care sunt standurile expozitionale impresionante, care atrag cei mai multivizitatori. Alege lumini care sa iti puna in valoare standul si materiale deconstructie care sa te scoata in evidenta din multimea de standuri prezente laeveniment. Spre exemplu, daca business-ul tau este axat pe social media, potiopta pentru un stand unde sa incorporezi un ecran cu diverse prezentari, o zonade intalnire si un mic bar pentru participanti.

2.      Fii creativ si personal

Experimenteaza cu luminile, sunetul, asezarea posterelor silocul derularii prezentarilor. Verifica cum au aratat standurile competitorilorla ultimul targ la care au participat si castiga-ti vizibilitatea prindiferentierea de acestia. Spre exemplu, daca ei au avut standuri mari,impunatoare, tu opteaza pentru un stand mai mic, personal, in care sa potiinteractiona cu vizitatorii intr-un mod mult mai apropiat.

3.      Organizeaza activitati interactive

Ofera-le participantilor posibilitatea de a interactiona cubrand-ul tau intr-o modalitate creativa si distractiva. Toate brandu-rileprezente vor imparti flyere, carti de vizita si materiale corporate, dar acestlucru nu va aduce valoare business-ului pentru ca vizitatorii vor lua darurileoferite si vor pleca fara a realiza o interactiune reala cu reprezentantiiafacerii. Organizand o tombola sau un concurs cu intrebari, vei reusi sa iiimplici, lasandu-ti in schimb datele lor de contact.

4.      Ofera vizitatorilor un moment derelaxare

Este destul de obositor pentru oameni sa se plimbe inintregul targ, de la un stand la altul si la un moment dat au nevoie de opauza. Daca standul tau expozitional ofera acest serviciu, fii sigur ca veibeneficia de multi vizitatori. Ofera-le un spatiu de relaxare cu Wi-Fi gratuit,cafea si o canapea sau fotolii pe care sa se odihneasca. Acesta poate fi ooportunitate de a iti creste lista de contacte prin invitarea lor de a se logape platforma ta.

5.      Invita bloggeri

Contacteaza bloggeri, jurnalisti si oameni influenti dinmediul online cu cateva zile inainte de participarea la targ si invita-i.Faptul ca dupa eveniment vor scrie despre prezenta lor alaturi de brand-ul taula eveniment, te va ajuta sa iti cresti vizibilitatea si in mediul online.