5 evenimente majore pe care poți paria la NetBet în această vară

NetBet, primul operator licențiat de ONJN în țara noastră după schimbarea legislației (Licența nr. L1160651W000195, valabilă din data de 1 Iulie 2016 până la 30 Iunie 2026) le pregătește utilizatorilor o vară de neuitat, în condițiile în care în perioada următoare sunt programate o mulțime de evenimente sportive de top.

 

EURO 2020, Jocurile Olimpice, Campionatul European de tineret și turneele de tenis de la Roland Garros și Wimbledon sunt printre cele mai așteptate evenimente ale anului.

 

Interesul pentru aceste competiții face ca și dorința oamenilor de a paria să crească, motiv pentru care NetBet le oferă utilizatorilor posibilitatea de a miza deja pe cele mai așteptate evenimente.

 

Pe NetBet sunt disponibile deja cotele antepost pentru competițiile de top, după cum urmează:

 

1. EURO 2020 - Campionatul European de Fotbal va avea loc între 11 iunie și 11 iulie. Va fi o premieră, în condițiile în care meciurile se vor disputa în 11 orașe diferite. Printre acestea se află și București, care va găzdui trei meciuri din grupa C și o optime de finală. În secțiunea NetBet pariuri sportive sunt disponibile deja cotele antepost pentru câștigătoarea competiției, a grupelor, calificarea din grupă, finaliste și cel mai bun marcator. Astfel, Franța și Anglia sunt privite cu prima șansă, ambele având cota 6.00. Ele sunt urmate de Belgia (Cota 6.50), Germania (cota 8.00), Spania (cota 8.50) și Portugalia (cota 9.50). De asemenea, la NetBet se poate paria deja pe meciurile din grupe, iar toate evenimentele vor fi și în secțiunea LIVE.

 

2. Jocurile Olimpice - Vor avea loc la Tokio, între 23 iule și 8 august. Interesul este unul uriaș pentru fanii sportului și nu numai, motiv pentru care NetBet a publicat deja cotele antepost pentru trei dintre cele mai așteptate discipline sportive - fotbal, handbal și volei, atât la masculin cât și la feminin. În perioada următoare vor fi incluse și cotele pentru celelalte discipline. Românii pot miza deja pe șansele echipei noastre de fotbal, care e cotată cu șansa a noua să câștige Jocurile Olimpice (cota 34.00). Favorite sunt Brazilia (cota 4.00), Argentina (cota 4.50), Franța (cota 4.50) și Spania (cota 5.50). România este în aceeași grupă cu Noua Zeelandă, Coreea de Sud și Honduras.

 

3. Campionatul European U21 - Competiția se va relua pe 31 mai, cu sferturile de finală. Vor avea loc meciurile Spania - Croația, Olanda - Franța, Portugalia - Italia și Danemarca - Germania. La NetBet sunt disponibile deja cotele pentru meciurile din sferturile de finală și pentru câștigătoarea competiției. Spania e favorită (cota 5.00), urmată de Franța (cota 5.25), Germania (cota 6.00) și Portugalia (cota 6.00). România a părăsit EURO U21 încă din faza grupelor.

 

4. Roland Garros - Turneul de tenis de la Paris va începe pe 30 mai, dar pe NetBet sunt publicate deja cotele antepost pentru câștigători. La feminin, principala favorită este Iga Swiatek (cota 4.50), urmată de Ashleigh Barty (cota 6.00) și Simona Halep (cota 7.00). Prezența Simonei Halep este sub semnul întrebării din cauza accidentării de la Roma. La masculin, marele favorit e Rafael Nadal (cota 1.83), în timp ce Novak Djokovic are cota 4.20.

 

5. Wimbledon - Grand Slam-ul de la Wimbledon va începe pe 28 iunie, iar Naomi Osaka este principala favorită la feminin (cota 7.00), urmată de Ashleigh Barty (cota 7.50), Serena Williams (cota 9.00) și Simona Halep (cota 9.50).  Ediția din 2019 de la Wimbledon a fost câștigată de Simona Halep, după o finală cu Serena Williams. La masculin, NetBet îi oferă prima șansă lui Novak Djokovic (cota 2.40), urmat de Daniil Medvedev (cota 7.50), Rafael Nadal (cota 7.50) și Stefanos Tsitsipas (cota 8.50).

sport euro 2020 jocuri olimpice