3 momente potrivite pentru a cumpara piese auto online pentru masina ta

Ti s-a defectat masina si ai nevoie de o noua piesa? Iata 3 momente propice pentru a comanda piese auto online pentru masina ta!

 

In zilele noastre, avem impresia ca online putem gasi mereu ceea ce ne dorim si nu oricum, ci la preturi mai bune decat in magazinele fizice. Pana la urma, asa ar parea logic, nu? Magazinele online pot avea cheltuieli mai mici decat cele cu prezenta fizica, asa incat preturile practicate sa fie mai favorabile.

 

Insa nu intotdeauan este asa. Poti gasi si produse care sunt mai scumpe in online, mai ales daca iei in calcul faptul ca pentru ele va trebui sa platesti si o taxa de transport de cele mai multe ori.

 

Insa noi ne-am gandit sa te ajutam sa iei decizia de a cumpara piesele auto de care ai nevoie sau chiar si alte produse din aceasta nisa, in cunostinta de cauza. Astfel, ti-am pregatit un articol prin care vei afla 3 momente potrivite pentru a cumpara piese auto online pentru masina ta, indiferent de magazinul din care alegi sa faci cumparaturile.

 

Ce trebuie sa urmaresti cand doresti cumperi piese auto online?

In primul rand, pentru a urmari ce se intampla pe un anumit magazin online, trebuie sa fii la curent cu toate noutatile din magazin. Cum poti face asta? Foarte simplu: te abonezi la newsletter. Daca te-ai abonat la newsletter e ca si cum ai fi acolo de fiecare data cand se intampla ceva important in magazin. Specialistii te vor anunta cu un mail de fiecare data cand au sa-ti comunice ceva interesant.

 

Ce vei afla din aceste newslettere?

 

1. Momentul in care sunt stocuri noi in magazin - acesta este si primul moment in care iti poti comanda piesele la reducere. Stocurile noi vin intotdeauna cu reduceri sau oferte promotionale la piese.

 

Urmareste mailurile si afla cand sunt stocuri noi in magazin, pentru a-ti putea comanda piesele la cele mai bune preturi.

 

2. Momentele de lichidare stoc - cand stii ca vrei o piesa auto ai putea sa te interesezi din timp de ce anume ai nevoie. Bineinteles, masina ti se poate strica oricand, astfel fiind surprins. Insa, piesele le poti comanda oricand, nu doar atunci cand deja esti in dificultate.

 

Urmarind lichidarile de stoc, poti comanda piese auto online extrem de avantajos, la cele mai bune preturi, inca inainte de a avea probleme cu masina. Iar atunci cand vei avea o problema si vei avea nevoie de piesa urgent, nu vei putea fi decat fericit, pentru ca nimeni nu va profita de situatia de urgenta in care te afli, crescand preturile excesiv, stiind ca oricum vei cumpara, deoarece ai nevoie. Tu vei avea deja piesele, cumparate cu mult inainte, la cele mai bune preturi.

 

3 Momentele cu reduceri specifice - fiecare magazin ofera anumite reduceri specifice. Orice magazin organizeaza propriile campanii promotionale. Daca esti abonat la newsletter, vei fi mereu printre primii oameni care afla de astfel de reduceri.Un astfel de moment este prilejul pe care il astepti pentru a cumpara o piesa auto pentru masinata. 

piese auto online