3 idei cool de cadouri pentru barbati de Sfantul Andrei

Cine spune ca „sfintii” nu pot fi cool? Il cheama Andrei si vrei sa-l surprinzi oferindu-i un cadou iesit din comun de onomastica sa, dar esti in pana de idei? Suntem aici sa te sfatuim! GadgetWorld te ajuta cu cele mai cool idei de cadouri pentru barbati de Sfantul Andrei, indiferent ca e vorba de iubitul sau sotul tau, de un prieten foarte bun sau de tatal tau, de un coleg de birou sau chiar de seful tau. Gadgeturile sunt pe gustul oricarui barbat!

Pentru ca Sfantul Andrei se sarbatoreste in ultima zi din toamna, cand iarna bate la usa, ar trebui sa tii cont de acest aspect si sa alegi un cadou de sezon, care sa fie util si cool in acelasi timp. Iata cateva sugestii de cadouri pentru barbati de Sfantul Andrei, pe care le poti comanda simplu si rapid de la GadgetWorld:

1. Banderola cu casti Bluetooth 98 dB si hands free

Aceasta banderola cool de la GadgetWorld combina utilul cu placutul, intr-un mod ingenios: in timp ce iti tine de cald urechilor, pe timp de iarna, poti asculta muzica preferata in castile incorporate, atunci cand iesi la o plimbare in aer liber. Pentru a te proteja si mai mult de frigul de afara, poti vorbi la telefon fara a scoate mainile din buzunar, datorita meniului incorporat pe banderola (preluare apeluri telefonice, redare muzica). Este unul din cadourile pentru barbati de Sfantul Andrei cu care poti sa-ti surprinzi iubitul sau prietenul cel mai bun!

Caracteristici:

- marime universala;

- calitate superioara a sunetului;

- compatibilitate cu majoritatea smartphone-urilor si MP3 player-elor cu Bluetooth;

- casti detasabile, material textil de buna calitate (posibilitate de spalare).

2. Baterie externa 6000 mAh weatherproof cu LED-uri

Iata o varianta surprinzatoare de cadouri pentru barbati de Sfantul Andrei: bateria externa „de sezon” de la GadgetWorld! Fabricata dintr-un material solid cauciucat, rezistenta la socuri, temperaturi scazute si umiditate, este usor de transportat si ideala pentru drumetii pe munte, unele din activitatile preferate ale barbatilor cool. 

Caracteristici:

- rezistenta la intemperii (weatherproof);

- design compact, dimensiuni mici;

- doua sloturi USB pentru a incarca doua telefoane sau alte device-uri in acelasi timp;

- 18 LED-uri puternice pentru a lumina perfect in conditii de iluminare scazuta.

3. Desfacator electric de vin

Barbatilor le place vinul. Si cum altfel sa sarbatoresti de Sf. Andrei daca nu cu un pahar de vin? Acest desfacator electric, cu un design elegant si extrem de practic, este unul din cadourile pentru barbati de Sfantul Andrei care-l va face sa zica „WOW” atat pe el, cat si pe invitati. Desfacerea sticlelor de vin devine mai simpla si rapida ca oricand, fara sa te mai chinuiesti stropind peretii din bucatarie din cauza desfacatoarelor obisnuite dificile. Trebuie doar sa pozitionezi desfacatorul deasupra dopului, iar prin apasarea butonului din partea de jos il vei insuruba cu usurinta. Apoi, apasand butonul din partea de sus, dopul va iesi din sticla ca prin minune. Un cadou pentru barbati de Sf. Andrei cu adevarat cool, nu?

Caracteristici:

- functionare pe baza de 4 baterii AA;

- accesoriu special conceput, inclus in pachet, pentru a taia sigiliul sticlei de vin;

- material de calitate, durabil;

- utilizare simpla.

Intra pe GadgetWorld.ro pentru si mai multe idei cool de cadouri pentru barbati de Sfantul Andrei! Cu siguranta vei gasi ceva pe gustul lui… si pe buzunarul tau!

cadouri pentru barbati de Sfantul Andrei gadgeturi de sezon gadget world