3 buchete de flori pe care le poti darui vara. Arata-le celor dragi cat de mult ii apreciezi!

Primavara aceasta a fost compromisa de pandemia de coronavirus, insa cu totii speram sa ne bucuram din plin de vara. Sezonul estival vine cu temperaturi ridicate si buna dispozitie, fiind perioada ideala pentru a le arata persoanelor dragi ce simtim pentru ele.


In timpul verii, ne putem intalni mai des cu oamenii pe care ii indragim si ii putem surprinde cu daruri minunate, asa cum sunt buchetele de flori. Acestea pot exprima orice gand si pot insenina ziua oricui. In plus, gama de flori specifice anotimpului cald este variata, asa ca putem gasi cadoul perfect pentru orice persoana pe care o apreciem.


In randurile urmatoare, iti vom prezenta 3 buchete de flori pe care le poti alege vara din colectia Florandes.ro, o florarie online cu prestigiu:


1. Buchet cu bujori albi si trandafiri - 200 de Lei


Acest buchet superb ii va face ziua mai frumoasa oricarei femei. Format din 3 trandafiri roz, o hortensie, 3 bujori albi, 4 irisi mov, 5 aspidistra si 6 fire de ruscus, buchetul de pe Florandes.ro te va ajuta sa iti exprimi gandurile pe care le ai pentru partenera de viata, mama sau sora ta. Ofera-le acest cadou rafinat femeilor pe care le admiri si cu siguranta vor fi in culmea fericirii!


2. Buchet cu hortensie alba si bujori - 235 de Lei


Atunci cand cauti buchete de flori pentru iubita sau sotie, trebuie sa iei in calcul acest buchet care exprima finete si romantism. Este format din flori de vara indragite, precum hortensii, trandafiri, bujori si garofite, si poate infrumuseta orice colt al casei. Surprinde o femeie cu acest buchet de flori si cu siguranta nu vei da gres!


3. Buchet cu bujori si minitrandafiri - 200 de Lei


Bujorii rosii sunt asociati cu prosperitatea, sanatatea si curajul, iar minitrandafirii galbeni semnifica bucurie, prietenie si reprezinta cea mai buna modalitate de a-i multumi sau de a felicita pe cineva. Asadar, acest buchet de flori este ideal pentru a le transmite cele mai frumoase ganduri prietenilor tai, dar si membrilor apropiati din familie.


Ofera-le oamenilor dragi acest cadou floral bogat in semnificatii si arata-le ca le doresti tot binele din lume!


De ce sa alegi Florandes.ro?


Aceasta florarie online poate fi aliatul tau de incredere atunci cand vrei sa le faci surprize memorabile persoanelor pe care le admiri, deoarece iti ofera preturi avantajoase si o gama variata de buchete de flori si aranjamente florale. Pe Florandes.ro vei gasi cadoul perfect pentru orice femeie, indiferent care sunt preferintele ei in materie de flori.


In plus, daca iti doresti sa personalizezi darul pe care il oferi, poti contacta specialistii acestei florarii online. Designerii florali vor face tot posibilul sa creeze buchetul sau aranjamentul floral pe care ti-l doresti.


Totodata, Florandes.ro iti ofera un serviciu de livrare flori rapid, astfel incat cadoul pe care il vei comanda va ajunge la destinatie in numai 3 ore. Aceasta florarie online te ajuta sa le faci surprize de neuitat oamenilor dragi chiar daca esti departe de ei. Descopera colectia de buchete de flori si profita de preturile accesibile pentru a oferi cele mai frumoase cadouri!


buchete de flori