3 accesorii speciale de lux de la Kalamos.ro pe care le poti oferi in dar femeilor

Ocaziile speciale precum zilele de nastere la care trebuie sa participam nu sunt putine, iar cand vine vorba despre alegerea cadourilor potrivite pentru sarbatoriti treaba se complica si mai mult, deoarece mereu ne dorim sa ii surprindem placut pe cei dragi si sa le oferim in dar exact ceea ce isi doresc, dar fara ca acestia sa ne spune ce anume. Barbatilor le putem oferi in dar o bautura fina, accesorii de camasa (butoni, ac de cvarata), o macheta de colectie etc., insa cand vine vorba despre cadourile pentru femei, este cert faptul ca nu le putem oferi mereu aceleasi cadouri precum un buchet de flori, ciocolata, parfum, bijuterii etc, ci trebuie sa ne straduim mai mult si sa le gasim ceva care intradevar sa le surprinda. 

Femeile iubesc cadourile, iar daca acestea constau intr-un obiect practic de care se poti folosi in activitatile zilnice, este si mai bine! Iubesc florile si toate celelalte mici atentii, insa cu siguranta se vor bucura sa primeasca in dar si alte cadouri daruite din suflet, ceva la care nu se asteapta si aici ne referim la cateva accesorii speciale de lux pentru femei pe care le putem achizitiona din magazinul online de cadouri de lux Kalamos.ro si cu care, cu siguranta vom impresiona, cadouri care vor starni cele mai frumoase reactii, sincere aprecieri si multumiri.

Ce fel de cadouri de lux gasesti pe Kalamos.ro? 

 

Un portcosmetice

Un astfel de suport pentru cosmetice este esential in geanta oricarei femei, deoarece acestea poarta intotdeauna cu ele cateva obiecte de care se folosesc zilnic (parfum, servetele umede si uscate, o oglinda de buzunar, produse intime, o crema de mani, un balsam de buze etc.). Utilitatea acestui portcosmetice este evidenta si in plus, geanta unei femei va fi mult mai organizata si va sti mereu unde sa caute atunci cand are nevoie de crema de maini sau de un servetel.

Un portfard

Femeile folosesc in rutina lor zilnica cateva produse cosmetice de infrumusetare pentru a arata impecabil in orice moment si asemenea gentutei pentru cosmetice, un portfard este mai mult decat util. Rujul preferat, blush-ul, un mini fard de ochi, sunt doar cateva dintre produsele pe care femeile le poarta cu ele si le folosesc mereu pentru a-si improspata imaginea, iar un portfard este esential pentru a le tine organizate si usor de gasit atunci cand au nevoie de ele.

Un etui pentru ochelari

Desi pare un cadou putin neobisnuit, un etui pentru ochelari s-ar putea sa ne surprinda cat este de folositor. Indiferent ca ne referim la ochelarii de vedere sau la cei de soare, daca nu avem un astfel de suport care sa ii protejeze, in geanta, alaturi de toate celelalte obiecte acestia sa vor zgaria sau chiar rupe si cu siguranta nu ne dorim acest lucru. Un etui din piele naturala, in culoare preferata poate reprezenta un cadou inedit pentru femei de care cu siguranta se va bucura. 

accesorii speciale de lux pentru femei cadouri de lux Kalamos.ro