“Zambet in dar” – sansa ta la o dantura perfecta



Dentist.ro desfasoara, in perioada 1 decembrie 2010 – 15 martie 2011, „Zambet in dar”, o campanie de constientizare a importantei sanatatii orale si a efectelor negative ale neglijarii acesteia.

Ritmul alert in care traim sau lipsa posibilitatilor financiare duc la ignorarea importantei igienei orale. Rezultatul este aparitia diferitelor afectiuni dentare. Avand in vedere aceste consecinte negative, consideram ca exista, la nivel general, carente de informare a publicului in ceea ce priveste sanatatea orala, precum si un grad redus de constientizare a importantei acesteia.

In cadrul campaniei, se va desfasura un concurs organizat de Dentist.ro in parteneriat cu clinica stomatologica Happy Dental din Ploiesti si compania Schutz Dental din Germania. Inscrierile se vor desfasura pe site-ul Dentist.ro timp de doua luni, intre 1 decembrie 2010 si 1 februarie 2011.

Participantii la concurs vor trimite povestea lor insotita de o fotografie a danturii.  Cazurile vor fi analizate de o comisie formata din medici dentisti si reprezentanti ai partenerilor si sponsorilor. Comisia va lua in considerare atat aspectele medicale, cat si cele sociale. Se vor alege 10 finalisti, care vor beneficia de o evaluare a starii de sanatate orala, iar pe 15 martie va fi anuntat marele castigator,  participantul al carui caz va fi considerat cel mai impresionant. Acesta va beneficia de un tratament stomatologic complet, indiferent de gravitatea problemelor dentare, iar zambetul sau va fi transformat intr-unul perfect.

            „Obiectivul campaniei <<Zambet in dar>> este atragerea atentiei publicului asupra consecintelor negative ale neglijarii sanatatii orale sau ale unei igiene orale precare. Consideram ca prin aceasta campanie putem determina adoptarea unui stil de viata sanatos si a unei igiene orale corecte”, a declarat Catalin Dragoi, Manager Dentist.ro.

Partenerii media ai campaniei sunt: Radio 21, Adevarul Sanatate, Click Sanatate, Intrefete.ro si Hotcity.ro. Campania este sponsorizata de GlaxoSmithKline si Velvet Dental Clinics.

http://www.dentist.ro/zambet-in-dar/

dentist.ro dentist concurs zambet in dar social