Watchshop.ro isi muta sediul in zona Piata Muncii

WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania, isi muta incepand cu data de 14 octombrie showroom-ul intr-o cladire noua, in zona Piata Muncii, la adresa Sos. Mihai Bravu nr.251-253, sector 3. „Invitam pasionatii de ceasuri intr-un showroom nou, mai atragator si mai spatios unde pot vedea una din cele mai mari colectii de ceasuri originale din Romania. Noul showroom va fi o experienta deosebita atat pentru pasionati si colectionari, cat si pentru cei care cauta un ceas pentru cadourile de sarbatori sau pentru alte ocazii speciale” a declarat managerul WatchShop. 

WatchShop pune la dispozitia clientilor online, dar si offline prin noul showroom, peste 4000 de modele de ceasuri originale de la 40 de producatori cunoscuti. Vizitatorii magazinului online pot gasi ceasuri de dama si ceasuri de barbati Citizen, Calvin Klein, Seiko, D&G, Hugo Boss, Fossil, Casio, Swatch, Sector, Tommy Hilfiger si peste 900 din modele comercializate pot fi probate in showroom. 

Comanda online ofera numeroase beneficii pasionatilor de ceasuri. Fiecare produs este livrat rapid si este insotit de garantia calitatii si de o politica foarte avantajoasa si flexibila de returnare, care permite inapoierea unui ceas in termen de 365 de zile de la achizitionare. Fiecare ceas este prezentat printr-o galerie de imagini detaliate, specificatii tehnice la zi, disponibilitatea pe stoc si comentariile clientilor despre acel produs. In plus, pentru orice detalii suplimentare puteti cere informatii echipei de suport.  Livrarea se face in aceeasi zi si puteti opta si pentru serviciul de gravura laser pe ceas pentru personalizarea modelului ales. 

Orice model de ceas poate fi comandat rapid, fara a fi nevoie de comunicarea cu un operator, iar plata se poate realiza online, prin card, printr-un sistem securizat care protejeaza datele clientilor. Plata se mai poate face si cash, la noul sediu, prin ordin de plata sau ramburs, dar si in rate fara dobanda prin intermediul cardurilor de credit precum Cardavantaj, Star BT, Bonuscard sau Raiffeisen Bank. 

WatchShop.ro este importator unic in Romania al ceasurilor Junkers si Zeppeling care se pot proba in noul showroom de pe soseaua Mihai Bravu. Puteti gasi ceasuri casual, sport, office, elegante sau vintage cu un design deosebit si la preturi accesibile. 

WatchShop ofera si posibilitaea unei comenzi speciale. Daca va doriti un anumit model de ceas care nu este prezent in oferta actuala a Watchshop puteti trimite o cerere echipei WatchShop care va cauta pretul cel mai convenabil pentru dumneavoastra.

WatchShop.ro activeaza pe piata din Romania din 2009 cucerind pasionatii de ceasuri prin modele originale, de calitate superioara si servicii de calitate. Magazinul online se remarca printr-o serie de servicii care imbunatatesc experienta de alegere si achizitionare a oricarui model de ceas. Noul showroom din zona Piata Muncii promite un spatiu de prezentare mai mare si mai primitor unde clientii pot admira si proba peste 1000 de modele de ceasuri originale. 

Powered by SEO monitor