WatchShop.ro doneaza 2 lei din fiecare comanda catre Organizatia Salvati Copiii

Magazinul de ceasuri WatchShop.ro va dona incepand cu luna mai cate 2 lei din fiecare comanda pentru a lupta alaturi de Organizatia Salvati Copii pentru reducerea mortalitatii infantile in Campania „Un gest pentru o viata!”.



Proiectul demarat de Organizatia Salvati Copiii isi propune sa doteze 15 maternitati din Romania (Bucuresti, Buzau, Arges, Brasov, Caras-Severin, Constanta, Dolj, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Suceava, Timis si Vaslui) cu aparate performante care vor putea salva sute de vieti si reduce mortalitatea infantila, o problema inca destul de grava la noi in tara.



Watchshop.ro doreste sa contribuie strangand fonduri pentru a cumpara 1 monitor functii vitale si un 1 pulsoximetru pentru Maternitatea din Buzau, echipamente extrem de necesare in aceasta locatie.



Pentru a strange suma necesara achizitionarii acestor echipamente WatchShop.ro va dona 2 lei din fiecare comanda de peste 150 de lei, dand sansa clientilor sai de a contribui la reducerea mortalitatii infantile. Clientii pot ajuta in mod direct si prin adaugarea la comanda de pe WatchShop.ro a unor sume de 3 lei, 5 lei, 10 lei sau mai mari care vor fi redirectionate automat catre Organizatia Salvati Copii. Printr-un efort comun sumele necesare echipamentelor pot fi stranse in doar cateva saptamani.



WatchShop.ro este cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania, punand la dispozitia clientilor mii de modele de la branduri cunoscute precum Casio, Citizen, Festina, Fossil, Calvin Klein, Seiko, Q&Q si multe altele. Pe langa promotiile disponibile in fiecare zi in magazinul online, WatchShop.ro ofera si servicii de ambalare cadou sau gravura laser cat si posibilitatea de a returna orice produs gratuit in 365 de zile, de a deschide coletul la livrare si de achizitionare in 12 rate cu 0% dobada.  Doritorii pot vedea cea mai mare parte din modelele de ceasuri disponibile si in showroom-ul WatchShop de pe Sos. Mihai Bravu nr. 251-253, sector 3, Bucuresti, iar consultantii WatchShop sunt disponibili atat online cat si in showroom pentru a oferi sfaturi de achizitionare si raspunde tuturor intrebarilor.



Mai multe detalii despre campanie pe Watchshop.ro.



 



Powered by SEO monitor