Wardrobe B iti aduce haine unice si exclusiviste direct de la casele de moda

Esti exigenta cu aspectul tau si iti doresti un dressing cat mai mare? Wardrobe B, un shop de fashion cu o viziune diferita, vine cu o gama de haine aduse direct de la cele mai cunoscute case de moda prin contract direct si servicii de consultanta creativa pentru clientele care isi doresc eleganta si unicitate.

Tinuta este un statement si Wardrobe B te ajuta sa te exprimi cu stil. Fie pe magazinul online sau in showroom-urile din Bucuresti sau Cluj, vei gasi tinute elegante, casual, luxury si smart, concentrate pe o linie clasica la baza. Acestea pot fi combinate in mod creativ cu insertii extravagante si indraznete sau cu accesoriile preferate de starurile de la Holywood sau de familii regale.

Wardrobe B ofera solutii complete de a te imbraca, indiferent de varsta si stil pentru ca prin creativitate, accesorizare si combinatii smart tinutele propuse iti vor reflecta personalitatea si vor adauga un gram de fler care te va face remarcata. Pornind de la produse din colectiile de la Atos Lombardini, Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, Rocio, A Cuckoo Moment, Isharya, La Kore Milano sau Only E.T will Judge me si prin sugestii de styling in functie de scop si eveniment, Wardrobe B isi rasfata clientele cu ce este mai bun. Daca ai un program foarte incarcat vei aprecia si flexibilitatea deosebita a echipei pasionate de moda.

Wardrobe B vine cu o viziune proaspata in lumea fashion din Romania. Pune accent pe gandirea flexibila si imaginatie pentru a nascoci tinute plurivalente de bun gust, fashion, care te scot din tipare si asigura unicitate. " Ne concentram pe doua directii in activitatea noastra. Prima este alegerea unor colectii deosebite direct de la creatorii de fashion, rochii dama, bluze sau pantaloni cu adevarat deosebite. O buna parte din timp o petrecem la intalniri, evenimente de promovare de trend si la show-uri de fashion. A doua este consultanta, lucru care ne este foarte drag pentru ca reusim sa punem in valoare personalitatea clientelor noastre prin stil, eleganta si chiar lux.”a declarat Raluca Barchi, manager si proprietar al companiei.

Wardrobe B a fost lansata in 2012 venind in intampinarea clientelor mai putin disponibile pentru shopping clasic sau doamnelor din toata tara care vor acces la cele mai bune produse din lumea fashion. Selectii de produse din oferta online pot fi vazute in magazinul din Piata Rosetti sau in showroomul din Cluj-Napoca disponibil pe baza de programare, insa Wardrobe B organizeaza si vizionari ale colectiilor in diferite orase in tara. Pentru colectia online acceseaza www.wardrobe-b.ro

Powered by SEO monitor