WalkIn a lansat colectia de primavara 2014

Cu doua saptamani trecute dupa Pasti, nu ne mai gandim doar la cozonac si drob, ci si la garderoba deoarece sarbatorile pascale sunt, prin traditie, prilej de innoire  iar in perioada sarbatorilor poate nu am avut timp – nu ca noi, fetele, am avea neaparat nevoie de un motiv pentru a face noi achizitii. Si pentru ca soarele ne indeamna sa ne aratam picioarele in fustite si rochite, este momentul sa cautam pantofii ideali de primavara.

Walk in WalkIn!

Tendintele pentru acest sezon sunt variate: de la mocasini confortabili la tocuri cui. Vestea buna este ca gasim incaltamintea potrivita pentru orice stil si ocazie intr-un singur loc – in magazinul online www.walkin-incaltaminte.ro. 

Retailerul de incaltaminte a lansat colectia de primavara, care este extrem de ofertanta. Avem de ales dintr-o gama diversa de balerini, pantofi si sandale. Nu lipsesc nici mocasinii si cizmele estivale, care s-au bucurat de un imens succes si anul trecut. Cu talpa joasa sau platforma, cu toc cui sau gros, incaltamintea din aceasta colectie satisface toate gusturile, respectand trendurile sezonului: pantofi sport si espadrile in culori tonice pentru adeptele stilului sport, balerini si mocasini uni pentru cele care prefera stilul casual, botine si cizme estivale cu accente metalice pentru nonconformiste, sandale si pantofi simpli sau bicolori, cu strasuri sau cu broderii pentru cele care emana eleganta si rafinament.

Reduceri de primavara

Colectia de primavara include nu doar o varietate de modele, ci si de preturi accesibile. Asta pentru ca WalkIn incaltaminte, distribuitor de incaltaminte productie autohtona si de import, comercializeaza atat produse din piele naturala, cat si din inlocuitor. Fetele care pun pretul pe calitate si prefera sa investeasca intr-o pereche de pantofi din piele trebuie sa stie ca modelele comercializate de WalkIn, din piele intoarsa, mata sau lucioasa, atent lucrate in fabrici din Romania, sunt incluse in oferta de Pasti. Reducerile, de pana la 30% din pretul initial, sunt valabile toata luna aprilie si se aplica si la unele dintre produsele din inlocuitor.

Produsele comandate pe site-ul www.walkin-incaltaminte.ro sunt expediate prin curier rapid, in termen de 24-72 de ore, iar echipa de suport clienti va sta la dispozitie de luni pana sambata. 

Walkin Incaltaminte ofera in aceasta perioada transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 de lei.