Unicspot.ro - cei ce te ajuta in amenajarea casei tale

Nu de putine ori se intampla sa ne dorim sa ne redecoram casa. Ori din cauza ca ne-am plictisit de decor, ori poate unor piese de mobilier le-a cam trecut vremea si nu mai sunt estetice, ori pur si simplu am dori sa ne organizam mai bine spatiul. De la an la an oamenii tind spre a-si amenaja casa cat mai simplu, functional, evitand aspectul incarcat. Cu cat exista mai multa mobila si elemente decorative, cu atat mai tare simti ca te iau durerile de cap. Un spatiu mai aerisit iti va aduce mereu si o stare generala buna. Daca iti doresti sa schimbi putin aspectul casei si sa-l faci mai primitor, atunci Unic Spot poate fi partenerul tau de incredere.

 

Mini biblioteca - utila si o minunata piesa de decor

 

O mini biblioteca se va dovedi foarte utila daca nu ai foarte mult spatiu in locuinta. Are o forma patrata, dispune de rafturi si va fi ideala se pus langa un birou sau poate langa fotoliul preferat unde-ti place sa stai sa citesti. Aspectul sau este inedit, in nuante de maro inchis cu negru, un stil antic ce se va incadra in orice spatiu, oferind un plus de caldura si eleganta. Cele 8 rafturi deschise iti permit sa asezi chiar si obiecte decorative. La Unic Spot mai gasesti chiar si modele de biblioteca mai iesite din comun. Poti opta pentru o biblioteca verticala daca iti doresti sa economisesti si mai mult spatiu. Este ca un mini copac ce-ti va tine cartile ordonate frumos si o poti aseza chiar si intr-un colt al camerei. Are acelasi aspect antic si un design care va atrage privirile. Sau poti opta pentru o biblioteca zig-zag cu 6 rafturi, cu un design unic.

 

La Unic Spot poti gasi chiar si pantofare si cuiere ideale daca ai un hol mic. Un pantofar va mentine toata incaltamintea organizata si nimeni nu se va mai impiedica pe hol. Poti alege intre cele stil vintage sau mai moderne, in functie de cum ai decorat casa.

 

Pentru a vizualiza gama de mobilier de la Unic Spot acceseaza www.unicspot.ro.

 

Contact:

 

comenzi@unicspot.com