Un nou instrument de comunicare, dezvoltare si promovare!

ONG



Ce va ofera site-ul?
• Noutati - din domeniul economiei sociale;
• Informatii privind cursuri, targuri si conferinte din domeniul economiei sociale -  care  pot fi postate gratuit de abonatii site-ului;
• Publicatii din domeniul economiei sociale (studii, cercetari, rapoarte, manuale de buna practica) care pot fi descarcate gratuit de cei interesati.
• Realizarea unui  site gratuit (dupa formate prestabilite) pentru promovarea structurilor de economie sociala, cu functii multiple, printre care si cea de print si “trimite unui prieten” pentru paginile și subpaginile web-site-ului;
• Consultanta in domeniul economiei sociale, oferita de specialistii ADV Romania care sunt implicati in dezvoltarea si sustinerea a trei unitati protejate (www.utildeco.ro) .

Persoanele interesate sa publice informatii in domeniul economiei sociale pe www.ropes.ro  o pot face contactand administratorul paginii web la adresa office@ropes.ro.

 

www.ropes.ro  este realizat in cadrul proiectului „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale” derulat de ADV Romania in parteneriat cu Fundatia „Motivation” România, DGASP Iasi, DGPPH si Cooperativa Sociala Il Polliedro Italia.

 

Proiectul „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale” este cofinantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013.

 

Detalii cu privire la www.ropes.ro va pot fi oferite de Mihaela Munteanu, director dezvoltare si comunicare al ADV Romania la tel. 0740513864 sau e-mail: mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro .