Tuburi colectoare vidate Heat Pipe - Bricolaj Market

De departe o alegere inspirata, colectoarele solare reprezinta o solutie de viitor privind incalzirea locuintei, respectiv asigurarea necesarului de apa calda menajera.

In intampinarea publicului interesat de o investitie in colectoare solare vidate Heat Pipe vine Bricolaj Market. Pe pagina oficiala este disponibila o gama variata de astfel de sisteme solare, sub forma unor constructii robuste, durabile. De asemenea potrivite pentru incalzirea piscinelor, modelele propuse de acest furnizor vin insotite de o garantie de 2 ani, fapt ce creste increderea utilizatorilor.

 Ce recomanda colectoarele solare vidate Heat Pipe de la Bricolaj Market

Realizate din sticla, tuburile colectoare marca Blautech, disponibile in modele variate pe site-ul BricolajMarket.ro, se deosebesc prin calitatea inalta ce le caracterizeaza raportata la eficienta cu care inmagazineaza caldura, respectiv cu care incalzeste. De asemenea, efectele avantajoase se resimti si in ceea ce priveste pierderile de caldura. Per total, randamentul termic asigurat este unul sporit.

Un astfel de sistem prepara apa calda si pe timp de iarna. Ofera avantajul ca inregistreaza pierderi de caldure minime, datorita faptului ca rezervorul dispune de izolatie cu poliuretan, un material cu o densitate inalta. Nu mai este cazul achizitionarii unei pompe separate in cazul unui sistem cu rezervor in inox presurizat intrucat instalatia sistemului este presurizata. Furnizeaza apa calda sub presiune. In cazul panourile de acest tip, tuburile vidate sunt sursa de caldura si functioneaza chiar daca unul dintre tuburi se defecteaza.

Solutiile propuse pe bricolajmarket.ro vin cu sistem de fixare ce permite montarea instalatiei pe acoperisurile inclinate, respectiv pe cele plane.

Un model popular este colectorul cu 20 de tuburi vidate de tip heat pipe. Interiorul acestora absoarbe radiatiile UV ale soarelui, transmitandu-le prin folia de tranfer termin in tubul vidat. Acesta continue glicol, substanta care se incalzeste si in conditile de temperatura scazute. La acest nivel se produc gazele ce sunt transferate mai departe in condensatorul tubului vidat. Mai departe substanta gazoasa devine agent termic in colector, se produce lichiefarea, dupa care coborand in josul tubului se reia procesul.

Desigur, informatii lamuritoare si detaliate privind functionarea sistemele solare cu tuburi vidate Heat Pipe pot oferi celor interesati specialistii in domeniu. Mai multe detalii legate de aceste solutii inovative sunt dipsonibile aici

BricolajMarket.ro Bricolaj Market colectoare tuburi vidate heat pipe