Travelex.ro - furnizorul de vacante ieftine

Cine este Travelex?

Agentia Travelex este o agentie de turism specializata pe oferte Bulgaria si oferte pentru litoralul romanesc (oferte Mamaia, Constanta, Olimp, Jupiter, Neptun) si isi doreste sa ofere clientilor sai servicii exceptionale la preturi minime.

Care sunt preturile pe care le practica agentia?

Travelex a avut cele mai mici preturi pentru litoralul bulgaresc si romanesc. Agentia ia in serios motto-ul „Vacante cu buget redus” care se dovedeste a fi mult mai mult decat un simplu motto. In agentia de turism online lucreaza numai profesionisti cu experienta. In plus, agentia ofera clientilor cele mai mici tarife la unele oferte, iar la restul pachetelor turistice, depun eforturi majore sa negocieze preturi cat mai bune cu colaboratorii sai. Luand ca exemplu oferte in Mamaia, la o pensiune de cinci stele, pretul de cazare pe noapte este de 70 de lei, pretul incluzand si micul dejun. Si pentru litoralul bulgaresc, de exemplu la Albena, pretul este de doar 24 de euro pe noapte la un hotel de patru stele.

Ce ne ofera travelex.ro?

Echipa Travelex lucreaza în continuu pentru a gasi noi oportunitati pentru clientii sai astfel incat dumneavoastra sa gasiti zilnic oferte de cazare noi. Unele oferte sunt limitate, iar altele au preturi promotionale doar pentru primul grup de turisti, asa ca, cu cat reveniti mai des, cu atat sansele sa gasiti pretul minim cresc. In plus, pentru ca alegerea unei destinatii de vacanta nu este intotdeauna usoara, agentia Travelex ofera consultanta clientilor sai. Astfel, daca nu stiti care este destinatia cea mai potrivita pentru vacanta din vara aceasta sau nu stiti daca sa alegeti sa mergeti pe litoralul românesc sau pe litoral Bulgaria, specialistii nostri va vor indruma pasii catre vacanta perfecta.

Ce isi propune www.travelex.ro pentru anul 2012?

Asa cum si-a obisnuit deja clientii, agentia vine cu propuneri foarte interesante si pentru sezonul estival 2012. -Intentia este sa mentina si pentru acest an preturi minime -sa negocieze oferte si mai bune cu colaboratorii. -in plus, Travelex are o oferta de necontestat: daca gasesti acelasi sejur mai ieftin, iti plateste de doua ori diferenta -in acest fel, exista o garantie pentru cele mai mici preturi practicate de o agentie de turism.

Cum putem rezerva un pachet turistic?

Pentru a face o rezervare, nu trebuie decat sa urmati trei pasi simpli. 1. Rezervarea /confirmarea se poate face prin Telefon, Fax sau E-mail. Dupa primirea solicitarii, travelex.ro va trimite o factura proforma sau confirmare de rezervare (prin fax sau e-mail), cu care se poate face plata fie avans, fie integral. 2. Plata se poate face in urmatoarele moduri : * Depunerere in conturile travelex.ro la orice sucursala a bancii Raiffeisen din localitatea dumneavoastra * Prin transfer bancar cu Ordin de Plata pentru persoanele juridice sau persoanele fizice care dispun de un cont bancar . * Ramburs, prin intermediul firmei de curierat. 3. Dupa ce turistul va plati integral contravaloarea pachetului turistic de la travelex.ro, se va elibera voucherul. Dupa care toate documentele originale (voucher, factura fiscala s.a.) se transmit turistilor prin e-mail, posta sau curierat rapid.

oferte bulgaria oferte mamaia litoral bulgaria