Tot ceea ce trebuie sa stii despre noul trend al rochiilor mama-fiica

Caracterizat de unele persoane ca fiind ,,descurajator”, dar extrem de ,,dragalas” de catre altii, cel mai discutat trend din ultima perioada incurajeaza doamnele sa achizitioneze rochii mama-fiica identice. Acesta a fost asimilat rapid de catre retailerii de moda care au sesizat imediat oportunitatea de a-si creste cota pe piata produselor pentru copii.

Trendul rochiilor mama-fiica a devenit foarte popular printre vedete precum Kim Kardashian, Miranda Kerr, Katie Holmes etc., insa acesta nu este accesibil doar prezentelor feminine de pe covorul rosu: aproximativ 3 milioane de poze au fost postate pe Instagram avand la descriere hashtag-uri precum #twinning (,,ingemanare”), #minimi (,,mini eu”) etc. Un numar destul de impresionant, ceea ce ne demonstreaza faptul ca doamnele au imbratisat destul de repede ideea de rochii mama-fiica. 

Prin urmare, nu ne mira faptul ca in momentul de fata competitia este din ce in ce mai mare in industria de imbracaminte pentru copii si adulti. Majoritatea doamnelor isi doresc sa cumpere rochii mama-fiica identice cat mai stilate, care sa urmeze ultimele tendinte in moda si cu care sa faca impresie absolut oriunde merg insotite de copiii lor. 

In general, parintii tineri, care sunt la curent cu tot ceea ce inseamna ultime tendinte, se inspira adesea din stilul de viata al celebritatilor, incercand, printre altele, sa imite modul in care acestea se imbraca. Pe langa acest lucru, trebuie sa tinem cont de faptul ca cei mici  incep sa isi dezvolte propriul simt al identitatii la o varsta frageda, fapt care explica de ce imbracamintea cu personaje din desenele animate nu mai este la fel de cumparata ca inainte. Cumuland cele doua aspecte, putem sa intelegem de ce rochiile mama-fiica au avut un impact vizibil asupra preferintelor tinerelor mame. 

Astfel, pentru ca din ce in ce mai multe firme comercializeaza rochii mama-fiica, succesul in acest domeniu poate fi atins doar daca:

- rochiile mama-fiica respecta ultimele tendinte in moda. Multi nu au inteles faptul ca acest trend nu urmareste crearea unor tinute amuzante, ci foarte actuale, pe care doamnele sa le poarte cu incredere si in care sa se simta frumoase si speciale. Nimeni nu-si doreste sa iasa pe strada aratand caraghios, ci sa-si construiasca o imagine impecabila, alaturi de copilul extrem de chic si in pas cu ultimele tendinte.

- produsele trebuie sa fie de calitate. Doamnele sunt dispuse sa plateasca mai multi bani doar pentru ca fiicele lor sa poarte ultimele aparitii in materie de moda. Totusi, sunt foarte atente si la raportul calitate-pret, astfel incat nu vor cumpara rochii mama-fiica decat daca acestea arata impecabil si au materiale de cea mai buna calitate. 

- modalitatea de promovare. Retailerii de moda trebuie sa-si reconsidere mesajele de promovare a hainelor pe care doresc sa le vanda, astfel incat sa se asigure ca au o abordare care poate sa incante atat doamnele, cat si micile domnisoare. 

In Romania, unul dintre cele mai apreciate magazine care comercializeaza rochii mama-fiica identice este HainedeVis. Acesta este cunoscut datorita faptului ca produsele sunt create in atelierul lor propriu, din materiale de o foarte buna calitate, modelele sunt intotdeauna actuale, iar preturile sunt accesibile tuturor mamicilor. Intra pe site-ul lor oficial si afla daca si tie ti se potriveste cel mai popular trend din ultima perioada. 

Rochii mama-fiica

Rochii mama-fiica

rochii mama-fiica HainedeVis haine de dama rochii de dama rochii copii haine copii magazin online haine dama