Tehnovest.ro - produse pneumatice, hidraulice si industriale pentru afaceri de top

Chiar daca ai un business precum o tinichigerie sau altele ce implica vopsirea metalului sau lemnului, ori poate preferi uneori sa faci lucrurile pe cont propriu fara sa apelezi la un profesionist, din trusa unui barbat nu trebuie sa lipseasca un pistol de vopsit. De aceea, Tehnovest iti pune la dispozitie variante de pistoale de vopsit care-ti vor fi cu siguranta de folos. 

Daca domeniul in care activezi este un service auto, unde clientii au parte de reparatii, servicii de cosmetica a masinii, spalatorie, masurarea presiunii din anvelope si multe altele, atunci Tehnovest poate deveni partenerul tau de incredere pentru succesul afacerii tale. 

Hobby sau profesie? 

Fie ca doar te distrezi vopsind anumite obiecte sau chiar faci bani din asta, rezultatele perfecte le obtii doar cu ajutorul unui astfel de pistol de vopsit cu aer comprimat. Acesta este conectat la un rezervor unde introduci vopseaua, iar apoi pulverizeaza un strat fin, perfect, pe suprafata obiectului. Este ideal in special daca vrei sa aplici mai multe straturi pentru a te asigura ca acoperirea este optima. Il poti folosi pentru vopsirea caroseriei masinii, pentru obiecte din lemn precum mese sau scaune, pentru orice alte obiecte casnice sau poate pentru proiectele tale DIY. Pistolul cu aer comprimat are un jet puternic, o utilitate ridicata, iar finisajul obtinut este excelent datorita disiparii lichidului in particule foarte fine. Tocmai de aceea consumul de vopsea va fi foarte mic comparativ cu alte tipuri de pistoale, aducand economie din punct de vedere financiar. Este ideal de folosit chiar si pentru finisari ale suprafetelor mici.

La Tehnovest gasesti toate cele necesare pentru afacerea sau hobby-ul tau. De asemenea, aici poti gasi chiar si pistoale de apa pentru spalarea cu presiune, pentru spalatoriile auto. Astfel, daca ai un business care se ocupa si de tinichigerie si de spalare auto, poti comanda totul dintr-un singur loc. Produsele de la Tehnovest sunt de calitate superioara, profesionale, criterii care cu siguranta te intereseaza daca iti doresti sa ai o afacere de succes. De-a lungul timpului calitatea serviciilor oferite i-a facut sa isi castige multi clienti fideli, pliindu-se mereu pe nevoile lor. Astfel, eficienta angajatilor a crescut fiindca au folosit produse de calitate superioara si implicit profitul a fost pe masura. Fiind mereu determinati sa-si ajute clientii cu sfaturi pentru afacerea pe care o detin, mereu prompti si avand un stoc de peste 120.000 de produse din acest domeniu, au devenit rapid un punct de reper pentru clienti.

Acceseaza site-ul oficial www.tehnovest.ro si comanda echipamentele si consumabilele necesare pentru afacerea sau folosul tau propriu. 

Contact: 

0738422245

0727724831