Tehnovest - consumabile si produse industriale de calitate superioara

Tehnovest intrece fiecare asteptare a clientilor cand vine vorba de calitatea si promptitudinea serviciilor. Acestia dispun in eshopul lor de 120.000 de produse pneumatice, hidraulice, fitinguri si multe alte accesorii industriale, pentru companiile care inteleg ca performanta masinariilor lor este importanta pentru a avea succesul dorit al business-ului ce il detin.

Furtunul de exhaustare - ce trebuie sa stii despre el

In cazul fabricilor de prelucrare/taiere/frezare a lemnului, furtunul de exhaustare impreuna cu exhaustorul sunt obiecte indispensabile. Tehnovest pune la dispozitia clientilor varianta de furtun exhaustare din poliuretan transparent cu spirala din otel placata cu cupru. Acesta este caracterizat prin flexibilitate excelenta, rezistent la temperaturi extreme intre -40 de grade Celsius si 90 de grade Celsius, rezistent in fata timpului, la abraziune, uleiuri minerale, ozon si intemperii. Acesta este realizat din materiale de o inalta calitate, iar flexibilitatea permite utilizatorului miscari controlate, fara impedimente.

Este ideal pentru instalatiile de prelucrare a lemnului, unde sunt necesare multe miscari si o aspirare, cat si refulare eficienta a rumegusului, prafului si altor produse si particule usoare din zona de lucru, precum aschii sau carton. 

Furtunul de exhaustare din poliuretan este mult mai flexibil decat cel din PVC, care este destul de rigid, casant si nu face asa bine fata socurilor. Cel din poliuretan este non-toxic si antistatic. In functie de nevoie, pentru ce anume il utilizati, furtunul trebuie ales corect. Grosimea peretelui furtunului trebuie sa fie ideala. Daca este folosit pentru colectarea si evacuarea prafului, grosimea trebuie sa fie de maxim 0,4mm. Daca este vorba de colectarea si transportul rumegusului, grosimea recomandata este de 0,6 mm. 

Pe site sunt disponibile variatii ale caracteristicilor, precum grosimea, greutatea, raza de indoire, lungime si diametrul interior, pentru ca fiecare client in parte sa aleaga varianta potrivita.

Aceste furtune sunt potrivite pentru mai multe industrii cum ar fi industria plastica sau ceramica. In functie de necesitatile fiecarui client, cei de la Tehnovest, o echipa de un real profesionalism, ofera consultanta necesara pentru alegerea produselor ideale. Propriul lor departament de distributie a firmei, livreaza oriunde in tara produsele industriale, in conditii optime.

Intra in cadrul site-ului oficial www.tehnovest.ro, unde este disponibila o gama variata de produse si consumabile industriale, pentru succesul oricarei afaceri de acest tip.

 

Contact:

0738422245

0727724831

office@tehnovest.ro