“Te abonezi si castigi”, concursul BestKids ce iti aduce premii, informatii si inovatii

BestKids, unul dintre cele mai populare site-uri dedicate produselor pentru copii, lanseaza incepand cu luna aprilie un concurs lunar cu premii la care poate participa orice vizitator al site-ului ce doreste sa fie mereu la curent cu noutatile magazinului online.



Un site cu o dinamica atat de mare precum BestKids, cu noi si noi oferte speciale al caror termen de valabilitate se scurge rapid si cu foarte multe lansari de produse noi, trebuie urmarit pentru a nu rata oferte speciale pentru exact ceea ce cauti si iti doresti. Chiar in aceasta perioada nu mai putin de 11 oferte speciale sunt disponibile in pagina speciala a site-ului. Dar pagina de oferte speciale este intr-o continua schimbare cu noi si noi surprize pregatite pentru a fi lansate.



Cea mai buna varianta de a fi sigura ca nu vei pierde nicio informatie utila, este sa te abonezi la newsletter-ul Best Kids care, incepand cu luna aprilie, vine si cu sansa de a castiga un premiu lunar prin promotia “Te abonezi si castigi”. Premiul lunii aprilie este un scaun auto Bertoni, perfect pentru a te echipa pentru drumurile in oras sau excursiile planificate pentru urmatoarea vacanta.



Daca te-ai abonat deja la newsletter, nu inseamna ca nu poti sa castigi. Trebuie insa sa te inscrii in concurs. Detaliile concursului le gasesti aici .



Nu doar promotii, ci si informatii despre cele mai noi produse din rafturile magazinului online BestKids poti primi direct pe adresa ta de email. Echipa BestKids este in permanenta legatura cu producatori importanti pentru a descoperi cele mai noi inventii ale acestora pentru bebelusi si pentru copii de orice varsta. Orice produs care este deopotriva interesant si util isi va gasi repede loc in categoriile diverse ale site-ului. Cele mai noi aparitii in randul produselor BestKids, cum ar fi scaunul de masa jungle, setul de chitara cu microfon Hello Kitty sau papusa Princess Coralie, au in general un stoc limitat iar abonatii newsletterului pot sa fie primii si chiar singurii care sa le adauge in cosul de cumparaturi.



Inscrie-te si castiga, mai ales ca acest lucru il poti face in cateva secunde, mentionand numele si o adresa de email valida sau apeland chiar la varianta conectarii prin contul de Facebook.



BestKids pregateste si pentru lunile viitoare premii in cadrul aceluiasi concurs si, bineinteles, multe oferte si suprize pe care nu le vei rata prin primirea newsletterului incepand chiar de astazi.



In incheiere iti dezvaluim in exlusivitate cateva dintre premiile ce vor urma: carucior, tricicleta, scaun de masa, bicicleta, balansoar, etc.



Powered by SEO monitor