Târgul Mami și Bebe – eveniment 100% online, este din această toamnă deschis non-stop!

Târgul online Mami și Bebe este din această toamnă deschis non-stop, la un click distanță! Este singurul târg dedicat ofertelor speciale de produse și servicii pentru părinți și copii, desfășurat 100% online. Poate fi vizitat rapid, de acasă, accesând adresa targuri.amnascutacolo.ro

Mămicile și gravidele sunt așteptate să rasfoiască Ofertele Expozanților, concepute special pentru acest eveniment online. Vor găsi vouchere, cupoane, reduceri, pachete speciale și multe gratuități.

Printre
ofertele Târgului online Mami și Bebe Ediția Primăvară se numără: jucării, uleiuri esențiale, cărți pentru copii, cosmetice certificate organic, produse speciale pentru gravide cum ar fi absorbantul cu sistem de răcire, oferte speciale de la băncile pentru recoltarea celulelor stem, accesorii de puericultură, mobilier, haine pentru copii, încălțăminte pentru bebeluși și copii, cursuri educative pentru copii, etc.

Pentru a viziona toate oportunitățile disponibile în cadrul Târgului Mami și Bebe, vă invităm să accesați secțiunea  Oferte de pe targuri.amnascutacolo.ro!

Târgul online Mami și Bebe este organizat de AmNăscutAcolo.ro, site-ul cu mii de povești reale despre naștere, scrise chiar de mămici. De peste 10 ani, acesta contribuie la o mai bună informare a gravidelor despre  medici , maternități, servicii medicale și experiența nașterii.

 „Târgul Mami și Bebe aduce zeci de oferte speciale pentru gravide, mămici și copii, într-un singur loc. Faptul că totul se desfășoară online,  îl face foarte accesibil părinților din întreaga țară. Experiența comercială pe noua platformă targuri.amnascutacolo.ro este sigură, plăcută și prietenoasă pentru orice gravidă sau părinte.” spune Roxana Andreea Rusu- Fondator AmNascutAcolo.ro

Târgul online Mami și Bebe este susținut de :  Radio Itsy Bitsy, Copilul.ro, LaBucătărie.ro, JurnaluldeAfaceri.ro, Kidsnews.ro, RomaniaFashion, SuntParinte.ro, ClubulBebelusilor.ro, PRWave, Jurmed-JurnaldeSanatate, Revista Margot si ComunicatedePresa.net.