Star Lubricants incepe seria evenimentelor din aceasta vara la ATBS 2015

Vara aceasta se anunta plina de evenimente pentru Star Lubricants. Astfel, din dorinta de a interactiona direct cu clientii finali, echipa Star Lubricants va fi prezenta la 4 targuri foarte populare in randul pasionatilor de autoturisme, dar si in randul producatorilor si distribuitorilor de echipamente folosite in agricultura.



Intre 6 si 7 iunie, Star Lubricants va participa la Auto Total Business show, cel mai mare eveniment dedicat producatorilor de piese auto originale si aftermarket si echipamentelor pentru service-uri din Romania. Evenimentul va avea loc la Centru Expozitional Romexpo unde, in perimetrul standului A14, Star Lubricants va expune produsele Mobil 1 si va oferi informatii utile despre alegerea uleiului de motor pentru a creste performanta acestuia.



“Cele două ediții la care Star Lubricants a participat în trecut (în 2013 și 2014) ne-au confirmat deja faptul că Auto Total Business Show este o oportunitate foarte bună de a interacționa cu reprezentanții celor mai inovative branduri din industria auto. De asemenea, prezența Star Lubricants la acest eveniment ne ajută să aducem mai aproape de clienți brandul Mobil 1. Astfel, vizitatorii care vor trece pragul standului nostru vor avea ocazia să discute direct cu agenții Star Lubricants, care vor fi pregătiți să ofere informații utile despre cum puteți îmbunătăți performanța motoarelor cu ajutorul lubrifianților Mobil 1.” spune Silviu Mototolea, Deputy General Manager Star Lubricants



Auto Total Business Show 2015 este un eveniment foarte popular in randul posesorilor de autoturisme si nu numai, care va reuni peste 120 de branduri din industria producatoare de piese auto, accesorii si echipamente de service pe o suprafata de peste 35.000 de metri patrati. Vizitatorii evenimentului vor avea parte de multe suprize, pot testa produsele expuse si vor avea ocazia de a participa la training-uri gratuite si vor fi incantati de evenimentele Drift auto organizat de romanian Drift Community, Moto Stunt sau prima etapa a Campionatului National de Off-Road 2015 – GTC Motorsport.



Posesorii de autoturisme vor avea ocazia sa discute cu echipa Star Lubricants si la cea de-a patra editie a evenimentului Expo Inter Cars 2014, care va avea loc intre 20-21 iunie la Brasov unde si-au anuntat prezenta peste 4000 de invitati din domeniul Automotive.



De asemenea, Star Lubricants participa in aceasta perioada si la evenimente dedicate producatorilor si distribuitorilor de echipamente folosite in agricultura: AgriPlanta – RomAgroTec 2015 din Fundulea intre 4 si 7 iunie si AGROCONNECT in Silistraru, Braila. In cadrul acestor evenimente atentia cade pe produsul Mobil Delvac folosit pentru a creste performanta utilajelor agricole.



Star Lubricants are peste 20 ani de experienta in domeniul distributiei de lubrifianti de motor si uleiuri industriale. Activitatea firmei se desfasoara prin 7 puncte de lucru, aspect care permite livrarea rapida si eficienta de lubrifianti si unsori Mobil, indiferent de cantitatea comandata oriunde in Romania.