STAGIUNEA DE CLUB la El Comandante

<!-- @page { margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } --> <!-- @page { margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } -->

One Man/Woman Show.... only?!

19 iulie 2011

Marti, 19 iulie 2011, ora 19:30, El Comandante demareaza experimentul Stagiunea de club- One Man/Woman Show only. Va asteptam pe str. Stavropoleos nr. 8, pentru a ne bucura impreuna de fenomenul one-man show-ului. Dupa teatru, urmeaza dans!

 

Pe 15 martie 2011 s-au implinit doi ani de Seara Actorilor la El Comandante. Doi ani in care studentii la actorie, regie, scenografie, coregrafie, scenaristica, imagine s-au simtit ca intr-o mare gasca la El Comandante. Dupa atata distractie, a venit timpul sa oferim acestei noi generatii posibilitatea de a se exprima si altfel decat prin dans. Teatrul a venit de la sine si cumva se manifesta in fiecare marti, de mai bine de doi ani, intre zidurile de pe Stavropoleos 8.

 

“Cel mai mic club al brandului, El Comandante sau cum ne place noua sa-i spunem, Juniorul, s-a dorit inca de la inceput un experiment. Cultural. Un loc in care artistii sa se poata desfasura asa cum simt. Nu s-a intamplat de prima oara, insa i-am incurajat sa isi dea frau liber imaginatiei si personalitatii. Astfel, in ultimii doi ani, studentii artisti au devenit actori, regizori, scenaristi, coregrafi in toata regula. Intre timp, a aparut urmatoarea generatie si asa, El Comandante a devenit un liant intre doua generatii de artisti. Si pentru ca ne place, experimentul continua.” 

Emanuel Constantin, Manager El Comandante

 

Noi credem ca...

….daca nu ne lasam tinerii sa se joace, nu putem spera ca vor face lucruri marete

      .....generatia tanara de actori si regizori e acum si aici

….suntem tineri si obligati sa riscam

….suntem creativi si sinceri, ceea ce ne face originali

….tinerii pot!

      …..Teatrul se poate oriunde!

 

In plus, aceasta exclusivitate a fenomenului de One Man/Woman Show isi are o motivatie foarte simpla: in Romania nu se intampla asta nicaieri.

 

Asadar, marti in cadrul lansarii stagiunii, va prezentam doua One Man Show-uri:

 

O₂

adaptare dupa Ivan Viripaev.

 

Cu: Mircea Postelnicu

Regia: Catinca Draganescu
Durata: 1h
Sinopsis: a concerta cantaret interpret audienta multime aplauze delir oxigen aglomeratie agrofobie biblie dragoste sex sange animal om oxigen foc bomba razboi putere a conduce dumnezeu allah album albastru alb oxigen a trai om gratie minciuna placere muzica a concerta

 

 

Fara cap

adaptare dupa Truman Capote

 

Cu: Razvan Ropotan

Regia: Ioana Petre

Durata: 1h

Sinopsis: Vincent, alb, mascul, 24 de ani. Se trezeste la realitate după ce o
fată enigmatică îi aduce un tablou în care se regăsește. Ea dispare El
o găsește. Oricum, un love story, sau un film polițist?

 

Generatia tanara a artistilor de teatru isi scrie istoria. Te asteptam sa fii alaturi de ei! In definitiv, fara public, teatrul nu exista!

 

Contact:

Ana Cucu

Tel: 0726 302 174

E-mail: ana.elcomandante@yahoo.com

teatru El Comandante One Man show studenti