Spy-Shop lanseaza provocarea “Supravegheaza Iubirea”

Spy-Shop pune la bataie 3 premii interesante celor ce participa la concursul “Supravegheaza iubirea” pe pagina de facebook a magazinului online, in perioada 6-14 februarie. Participantii trebuie sa aleaga cel mai placut moment in care au fost surprinsi de persoana draga si asta nu neaparat cu un microfon spion sau camera ascunsa, ci in special cu un gest extraordinar.



Participantii pot castiga unul din cele 3 premii Spy-Shop: o camera atasabila pentru sporturi extreme, perfecta pentru a suprinde momentele pline de adrenalina petrecute in doi, o camera de supraveghere potrivita sa o lasi acasa pentru a supraveghea cu strictete orice miscare dubioasa si un router wireless TP-LINK 300MBps perfect pentru a oferi Internet de calitate oricarui device din casa.



Comentariile lasate in postarea de pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/spy.shop.ro trebuie sa fie insotite de hashtag-ul #valentinespyday, iar mai multe like-uri adunate de o postare inseamna mai multe sanse de castig. Asadar, participantii trebuie sa puna la bataie momente cu adevarat extraordinare sau inedite ce au marcat relatia lor de cuplu.



Iubirea trebuie supravegheata cu sentimente frumoase dar, lucrurile materiale trebuie supravegheate cu ajutorul sistemelor speciale iar Spy-Shop este magazinul online potrivit pentru a gasi produsele care sa iti ofere confortul sigurantei, chiar si cand esti plecat de acasa sau in multe alte situatii ce impun folosirea obiectelor de inregistrare sau supraveghere video. Pe Spy-Shop gasesti aproape orice tip de camera de supraveghere, de exterior sau interior, cu zoom sau camere IP, camere pentru aplicatii speciale, cu GSM/3G, vizibile sau mascate. Tot aici gasesti tot ce ai nevoie in materie de conectica sau accesorii pentru inregistrari video sau audio.



Magazinul online Spy-Shop pune la dispozitie si alte tipuri de produse destinate sigurantei: sisteme antiincendiu, sisteme de automatizari, de la sisteme de parcare pana la fotocelule sau sisteme pentru porti culisante, interfoane si videointerfoane, sisteme de acces si pontaj.



Spy-Shop te sustine si in activitatea ta recreativa putand gasi o gama variata de binocluri, camere de vanatoare sau lunete pentru arme, dar si camere de termoviziune, microscoape si chiar statii meteo.



Magazinul online Spy-Shop ofera produse de la cele de entry level pana la cele mai performante sisteme de supraveghere video sau audio. Branduri renumite precum DSC, Cerber, Acvil, Electra, Dahua, Samsung, HikVision sau Nice sunt bine reprezentate pe site prin produse performante, foarte apreciate de consumatori.



Cauta produsele dorite pe spy-shop.ro si nu uita sa iti aduci propriul comentariu in promotia “Supravegheaza iubirea” pentru ca unul din cele 3 premii poate ajunge la tine.



Powered by SEO monitor