Special Doors - cheia spre siguranta locuintei tale

O locuinta trebuie sa indeplineasca o serie de criterii importante atunci cand ne raportam la un confort absolut. Procesul de selectie a unor obiecte, decoratiuni, cat si alte piese de mobilier importante, poate fi unul destul de dificil avand in vedere diversitatea produselor de pe piata. Insa, trebuie sa avem in vedere faptul ca, aceste alegeri sunt oarecum vitale, pentru a ne crea un confort pe un termen cat mai lung. Incepand de la usa de la intrare pana la becul din baie, toate aceste lucruri necesita o atentie sporita. Special Doors ne poate ajuta insa, incepand cu usa de la intrare.

 

Usile sunt nelipsite din orice locuinta

 

Este cert faptul ca amenajarea unei locuinte nu va fi niciodata completa fara amplasarea usilor atat de interior, cat si de exterior. Acestea trebuie sa fie, fara indoiala, rezistente, calitative si sa aiba un aspect estetic placut. Ne putem achizitiona usi metalice de la Special Doors atunci cand ne dorim sa indeplineasca toate criteriile necesare pentru a crea un confort optim.

 

Principalii factori de care ar trebui sa tinem cont atunci cand facem o achizitie de usi:

 

       Dimensiunile usilor - acest aspect se stabileste in functie de grosimea pardoselii in general. Tinem cont de latime, lungime si inaltime, doar dupa ce a fost pus parchetul, in acest fel veti sti sigur ca nu va trebui sa taiati sau sa modificati usile.

       Materialul - este un alt aspect important de care este necesar sa tinem cont. Usile de exterior, spre exemplu, trebuie alese dintr-un material rezistent si de calitate inalta, pentru a rezista in timp precipitatiilor, temperaturilor si schimbarilor climatice. Bineinteles ca ne orientam spre acelasi aspect de calitate cand discutam si despre usile din interior.

       Design - stilul usii ar trebui sa corespunda cu decorul casei din interior. Asadar, tinem cont de culori, modele, dimensiuni, grosime si esteticul vizual.

       Garantia si durata de viata -  un alt aspect important este garantia oferita de catre producator, deoarece prin acest lucru ne putem da seama de seriozitatea firmei si ce produse ofera pe piata.

 

Special Doors se remarca pe piata cu o gama foarte larga si versatila de produse din aceasta nisa. Dispune de 5 categorii principale pentru a se putea plia in functie de cerintele si nevoile clientilor:

 

       Usi interior

       Usi metalice intrare

       Parchet laminat

       Usi antifoc

       Accesorii usi

 

In cadrul site-ului specialdoors.ro puteti gasi gama de produse care vi se potriveste.  Fiecare produs in parte este creat in asa fel incat sa impresioneze fiecare client. Calitatea si designul sunt cele care descriu magazinul Special Doors!

 

Contact:

Email: comenzi@specialdoors.ro

Telefon: 0728.476.634

specialdoors.ro