Solutii Unificate de Comunicatie Microsoft - workshop organizat de GENESYS Systems in parteneriat cu

Workshop-ul a fost structurat atat in prezentari teoretice cat si practice, demo-uri ce au avut ca scop prezentarea avantajelor si beneficiilor aduse solutiile Exchange Server 2010, SharePoint 2010 si Lync Server 2010.

 

Noutatile aduse de Exchange Server 2010 aduc beneficii pe partea comunicatii unificate, prin integrare atat cu Microsoft Active Directory cat si cu Microsoft Lync. Acestea permit gasirea persoanelor potrivite din interiorul organizatiei pentru a obtine in cel mai scurt timp informatiile necesare. Pornirea unei conversatii telefonice, video sau in regim de mesagerie instantanee devine la fel de usoara ca trimiterea unui email. Integrarea cu sistemele existente de telefonie clasica si VoIP se face foarte de usor, permitand utilizarea in continuare a echipamentelor existente in organizatie.



Modul de lucru colaborativ pe marginea documentelor este mult inlesnita de utilizarea SharePoint 2010 care permite realizarea de fluxuri de date si ofera numeroase capabilitati de portal si document management. Astfel, gasirea informatiilor relevante din toate resursele companiei este mult mai simpla, existand posibilitatea de a le structura conform cu domeniul de relevanta si putand utiliza functia avansata de cautare si previzualizare.



“Integrarea canalelor de comunicare pentru a putea fi folosite prin intermediul unui singur echipament este o tendința clara a zilelor nostre. Produsele Microsoft din gama Unified Communications, strans integrate, permit acum accesarea serviciilor critice pentru utilizator: email, conferinta video si audio și mesagerie instant de oriunde folosind chiar și un SmartPhone” a declarat Ionut Visan, Business Development Manager in cadrul companiei GENESYS Systems.

GENESYS Systems este Microsoft Gold Partner si Microsoft Business Solution Provider detinand o experienta bogata in implementarea si proiectarea de solutii ce au la baza tehnologii Microsoft.

 Despre GENESYS Systems (www.genesys4s.ro)

GENESYS Systems (www.genesys4s.ro) este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C din Romania. In cei 16 ani de activitate, GENESYS Systems si-a dezvoltat competente deosebite in 4 directii strategice:



Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM-uri

Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C

Aplicatii Software de Business – produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere

Sisteme integrate, realizarea de proiecte nationale si regionale.



 

 Despre  Microsoft

 

Fondat in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial in software, servicii si solutii, care ajuta oamenii si companiile sa isi atinga pe deplin potentialul. Misiunea Microsoft Romania este cresterea satisfactiei partenerilor si utilizatorilor tehnologiei de varf, Microsoft contribuind cu profesionalism si onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporatiei.

Microsoft Unified Communication Servicii externalizare GENESYS